Főoldal Technológia A 2014-es IFA kiállításon bemutatkoztak az Epson csúcstechológiás termékei

A 2014-es IFA kiállításon bemutatkoztak az Epson csúcstechológiás termékei

MEGOSZTÁS

Az Epson új termékeket mutatott be a 2014-es IFA kiállításon, Berlinben, köztük a világ egyik legkisebb és legkönnyebb A4-es tintasugaras nyomtatóját,  a WorkForce WF-100W készüléket. A projektorok piacán 2001 óta  piacvezető vállalat három új, kiváló minőségű, speciális funkciókkal rendelkező, nagy fényerejű és színhű képet biztosító, 3LCD házimozi projektort is bejelentett, amelyeket nagyképernyős otthoni szórakoztatásra terveztek.

„Az IFA nagyszerű lehetőséget biztosít a legújabb fejlesztéseink bemutatására és alkalmat kínál az ágazat és a média kulcsfontosságú kereskedőinek, vásárlóinak és szakértőinek a személyes találkozásra. A WF-100W egy új kategóriát jelent számunkra, hiszen ez az egyik első termék a világon, amely – a vásárlói igényeket figyelembe véve – az utazás közbeni nyomtatást is lehetővé teszi. Az EH-TW6600W, az EH-TW6600 és az EH-TW570 projektoroknak köszönhetően pedig magasabb képminőséget kínálunk azok számára, akik otthonukban szeretnék átélni a legújabb 2D és 3D szórakoztatás élményét” – mondta Fábián Miklós, az Epson Europe B.V. magyarországi fióktelepének vezetője.

epson_eh_tw570

A WorkForce WF-100W a világ egyik legkisebb és legkönnyebb, hordozható A4-es tintasugaras nyomtatója. Beépített akkumulátorának köszönhetően bárhol utántölthető USB kábel vagy a mellékelt tápegység segítségével. Mérete 309x154x61 mm, súlya csupán 1,6 kg. Ez az egyetlen hordozható nyomtató, amely LCD képernyővel rendelkezik és az összes színhez pigment tintát használ és így tartós, gyorsan száradó és elkenődés-mentes nyomtatást kínál. A WF-100W nyomtató az egyedüli olyan modell a kategóriájában, amely Wi-Fi és Wi-Fi Direct kapcsolattal rendelkezik1 és Epson iPrint, Epson Email Print és Epson Connect funkciókat  is biztosít. A készülék egyaránt kompatibilis a Google Cloud Print és Apple AirPrint  szolgáltatásokkal.

Tulajdonságaiból adódóan a WF-100W ideális üzletkötők, szerelők és bármely vállalkozás számára, ahol dokumentumokat, számlákat és szerződéseket kell nyomtatni az irodán kívül, hiszen járműben éppúgy használható, mint lakásban vagy irodában. Bár a WF-100W készüléket útközben történő használatra tervezték, a Wi-Fi kapcsolatnak és az egyedi kialakításának köszönhetően vonzó lehet az olyan irodák recepciója számára, ahová esztétikus és kisméretű nyomtatót keresnek.

A házimozik rajongói számára az új, kiváló minőségű és nagy fényerejű projektorok gondoskodnak a nagyképernyős HD technológia élményéről és magas színhűségű képet kínálnak a lenyűgöző otthoni szórakoztatás érdekében.

epson_eh_tw6600w  epson_eh_tw6600

Az új EH-TW6600W és EH-TW6600 házimozi projektorok egyaránt ideálisak a mozifilmek rajongói számára, akik élvezni szeretnék a legújabb Full HD tartalmakat és azoknak is, akik most ismerkednek a házimozizás élményével. Mindkét projektor kiváló minőségben és elérhető áron biztosítja a felsőkategóriás modellek összes nagyszerű funkcióját házimozizás, sportesemények megtekintése és játék esetén is. Az EH-TW6600W és EH-TW6600 készülékek 1080p felbontású, kristálytiszta, életszerű képet vetítenek kiváló fényerővel, 2D és 3D formátumban egyaránt. A hét különböző színmód és az automatikus színoptimalizálás segítségével tökéletes kép vetíthető bármilyen környezetben, a 3LCD technológia pedig egyformán magas fehér- és színesfény-kibocsátást biztosít. A projektorok használata és telepítése egyszerű, a lencseeltolás bármilyen helyiségben biztosítja a kényelmes beállítást, így a készülékek előnyeit a kezdő felhasználók is azonnal élvezhetik.

Az EH-TW570 a legújabb 720p HD-Ready 3LCD technológiát használja a 2D és 3D tartalmak lejátszására. 3000 lumen fehér- és színesfény-kibocsátásának köszönhetően az Epson házimozi családjának legnagyobb fényerejű tagja. Négy színmódja bármilyen környezetben a lehető legkiválóbb minőségű vetítést biztosítja, továbbá, két 3D színmóddal is rendelkezik. A hosszú élettartamú lámpával (normál módban 5000, míg gazdaságos módban 6000 óra) a játékosok, a film- és a sportrajongók is tovább élvezhetik a készülék nyújtotta előnyöket.

Szóljon hozzá!