Főoldal Autó, motor Újdonságok Íme, a Nissan e-NV200 árazása Magyarországon

Íme, a Nissan e-NV200 árazása Magyarországon

MEGOSZTÁS

A Nissan közétette a LEAF és NV200 modelljeinek legjobb tulajdonságait ötvöző, teljesen elektromos e-NV200 árait. A forradalmian új, praktikus, fenntartható városi furgon 2014 novemberétől elérhető a Nissan elektromos autókat is forgalmazó márkakereskedéseiben 10 160 000 forintos kezdő listaáron.

nissan_e_nv200_02

A Nissan eltökélt célja, hogy fenntartsa vezető helyét az elektromos járművek kategóriájában; ezen célkitűzés szellemében mutatja be a forradalmian új e-NV200 modellt, mely példátlanul kifinomult működést kínál a zéró-emissziós technológia és rendkívül kedvező üzemeltetési költségek mellett a kompakt haszongépjárművek kategóriájában.

Az új modell, a 100%-ban elektromos Nissan LEAF nagy teljesítményű e-hajtásláncát, magas EV értékét és TCO (teljes üzemeltetési költség) előnyét ötvözi az NV200 kishaszongépjármű kivételes praktikumával, osztályelső raktér méretével és  kiváló irányíthatóságával.

A Nissan e-NV200 megvásárolható hagyományos furgon, illetve ötszemélyes személyszállító kombi verzióban. Mindkét változat Acenta és Tekna felszereltségi szinteken érhető el.

Mind a furgon, mind pedig a kombi változatok alapfelszereltségében olyan praktikus és innovatív felszerelések és technológiák kaptak helyet, mint a visszagurulás-gátló, töltő időzítő, a még takarékosabb vezetést biztosító ECO-B üzemmód, automata légkondicionáló, intelligens kulcs, fűthető kormánykerék és első ülések és a jobb oldali tolóajtó.

A csúcsfelszereltségű Tekna modellekben mindkét típus esetén megtalálható az automata fényszóróvezérlés és esőérzékelős első ablaktörlő, tempomat és sebességhatároló, valamint 15″-os könnyűfém keréktárcsák.

Mindkét változathoz opcióként elérhető a LEAF-ből már jól ismert NissanConnect navigációs rendszer 5,8″ érintőképernyővel és tolatókamerával, valamint a gyorsabb 220 voltos töltést biztosító 6,6 kW-os fedélzeti töltő. Ezen felül, típustól függően választható még bal oldali tolóajtó, raktérelválasztó fal és aszimmetrikus kétoldalra nyíló hátsó raktérajtók.

Az e-NV200 furgon kezdő listaára: 10 160 000 forint.

Az e-NV200 kombi kezdő listaára: 10 541 000 forint.

További infó: http://www.nissan.hu/

Szóljon hozzá!