Főoldal Divat, szépség Limitált kiadású Ford Mustang ihlette divatkollekció vásárolható meg

Limitált kiadású Ford Mustang ihlette divatkollekció vásárolható meg

MEGOSZTÁS

A világ öt top-dizájnere a Forddal összefogva megalkotta a limitált kiadású Mustang Unleashed divatkollekciót: az egyedi grafikákkal díszített pólók a Mustang szellemiségét hirdetik. A Mustang Unleashed híres divattervezői közt ott van Anna Sui, Rogan Gregory és Scott Mackinlay-Hahn (Rogan), Paula Cademartori, Tomaso Anfossi és Francesco Ferrari (CO|TE), valamint Pamela Love. A limitált kiadású pólókból összeállított kollekció kizárólag a Gilt.com szájton vásárolható meg.

anna_sui_mustang_kollekcio_1

A divatvilág ismert nevei – Anna Sui, Rogan, Paula Cademartori, CO|TE and Pamela Love – a Forddal közösen, a legendás Ford Mustang ihletével állították össze a limitált kiadású Mustang Unleashed ruhakollekciójukat, ami egyedi mintázatú pólókból áll. Az öt dizájner mindegyike három ruhadarabot tervezett a Mustang szellemiségében, így a kollekció összesen 15 darabból áll. A ruhákat a természetességre és a fenntarthatóságra nagy hangsúlyt fektető Loomstate készíti el, és szeptemberben már megvásárolhatók a Gilt.com honlapon, ezen az innovatív online divatkereskedő-oldalon.

“A Ford Mustang maga a megtestesült szenvedély, erő, kaland és szabadság, a divattervezők pedig erős egyéniségek és ismert művészek – így eddig sosem látott módon sikerült egyesítenünk a divatvilágot és az autóipart.” – véli Kim Cape, a Ford csoport marketing-managere. “A Mustang Unleashed kollekció a Mustang szenvedélye és szabadsága előtt tiszteleg, nem beszélve arról a hatásról, amit ez az autó az elmúlt 50 év során a popkultúrára gyakorolt.”

Öt fantáziadús divattervező

A Mustang Unleashed trendteremtő tervezőinek sikerült megragadniuk a Mustang lényegét. Érzelemmel, gazdag kifejezőkészséggel és “szabadjára engedve”, a szabadság és az egyéni stílus szellemiségével élték át az alkotás folyamatát. Íme, a kollekció merész dizájnerei:

  • Anna Sui: A detroiti születésű Suiban és a Ford Mustangban sok a közös vonás. Sui munkáiból a rock ’n’ roll fantáziája köszön vissza – vagyis éppen az a szabadság, eredetiség és ösztön, amit a Mustang is megtestesít
  • Rogan Gregory és Scott Mackinlay-Hahn (Rogan): A Rogan munkái kifejező minimalizmusukról, tradicionális minőségükről és arról az erőteljes, már-már nyers amerikai örökségről szólnak, ami a modern, hi-tech Mustang sajátja is. A tervező sikeresen sűrítette bele mindezt a póló grafikájába, amit természetes vonalvezetésű, szabadkézi rajzzal alkotott meg
  • Paula Cademartori: Cademartori szenvedélye a nőies kisugárzás és az aprólékos részletkidolgozás, ami dizájnjára és táskakollekciójára egyaránt jellemző. Számára a “szabadjára engedve” kifejezés az erőt, a szabadságot és az új élményeket jelenti. Cademartori Mustang-dizájnja fantáziadús és színpompás geometrikus formákból áll
  • Tomaso Anfossi és Francesco Ferrari (CO|TE): A CO|TE filozófiája, hogy kortárs szemlélettel értelmezik át a klasszikus dizájn-témákat, így – a Mustanghoz hasonlóan – túllépnek a megszokott határokon. Ihletük alapja az előítéletek nélküli gondolkodásmód, ám a minőségre és a hagyományos értékekre is kiemelt figyelmet fordítanak. A CO|TE dizájnja a Mustang aprólékos részletkidolgozására és geometrikus elemeire helyezi a hangsúlyt
  • Pamela Love: Az egyedi ékszerek szerelmese, Pamela Love és a Mustang együtt jelennek meg egy történet lapjain. Az alapötletet az adta, hogy a Mustang milyen komoly hatást gyakorolt az amerikai popkultúrára, valamint az, ahogyan a haladó szellem túllép a múlt határain. Love dizájnjában a ló az erő, a kitartás és a szabadság szimbólumaként tűnik fel.

pamela_love_sunglasses_ford_mustang_kollekcio

“Detroitban nőttem fel.” meséli Sui. “A terveimben szerettem volna megörökíteni a Mustangról szóló emlékeimet, és kifejezni az amerikai popkultúra szellemiségét. Divattervezőként a környezetemből merítek ihletet, de azt is fontosnak tartom, hogy alkotásaim kifejezzék személyes ízlésemet és egyéniségemet – pontosan úgy, ahogyan a Mustang tette.”

Közös erőfeszítéssel a fenntarthatóságért és az innovációért

A Mustang Unleashed kollekció darabjait az amerikai Loomstate készíti környezettudatosan előállított pamutból. A Loomstate világszerte támogatja a helyes gazdálkodást, és ezzel együtt a divatos és minőségi termékek mind erőteljesebb térhódítását, amelyek elősegíthetik egy igazságosabb és fenntarthatóbb jövő megteremtését. A Ford örömmel vállal ebben közös szerepet a Loomstate vállalattal. A Mustang Unleashed kollekció női pólói egyedi U/V nyakkivágással készülnek, és a Loomstate felirat oldalt látható rajtuk. A férfiaknak szánt pólókat a Loomstate klasszikus, kerek nyakkivágásával szabják. A Ford Mustang és a Gilt együttműködésében az innováció a legfontosabb szempont; a Gilt egy kiskereskedelmi kezdeményezés, ami közvetlen összeköttetést kínál a top-dizájner márkákhoz, alapjaiban formálva át ezzel az online vásárlás eddigi menetét. Minden napban ott rejtőzik a lehetőség, hogy ihletet adjunk és kapjunk – vallja a Gilt, amely most különleges szerepet játszik a Mustang popkultúrára gyakorolt hatásának megünneplésében és a Mustang Unleashed dizájnereinek bemutatásában.

paula_cademartori_freedom_ford_mustang_kollekcio

“Már izgatottan várjuk, hogy a Forddal közösen bemutathassuk a Gilt.com oldalain a Mustang Unleashed kollekciót.” – fogalmaz Steven Schneider, a Gilt City and Gilt Business Development elnöke. “Állandóan új módokat keresünk arra, hogy tagjainkat olyan egyedi termékekhez és élményekhez juttassuk, amit másutt hiába is keresnének. Tökéletes lehetőség ez arra, hogy most egyesítsük a divattervezést és az autódizájnt – méghozzá úgy, hogy pontosan tudjuk: a tagjaink el lesznek tőle ragadtatva.”

A 15 pólóból álló, limitált kiadású kollekció kizárólag a www.gilt.com/unleashed linken keresztül lesz megvásárolható; az előrendelés augusztus 26-án kezdődött.

rogan_running_wild

Szóljon hozzá!