Főoldal Életmód Vásárlás Teljessé vált a CASIO márkaarcok csapata

Teljessé vált a CASIO márkaarcok csapata

MEGOSZTÁS

Dr. Kemény Dénes, Marenec Fruzsina és Winkler Róbert a CASIO új márkanagykövetei! Az EDIFICE brandet mostantól Dr. Kemény Dénes képviseli, míg a G-SHOCK korábbi nagyköveteihez, Klein Dávidhoz, a Hősökhöz és Denizhez Winkler Róbert csatlakozott.

casio_markanagykovetek

Pokorny Lia eddig egyedüli nőként szerepelt a csapatban, a jövőben mellette Marenec Fruzsina is szerepet kap a BABY-G márkanagyköveteként. Mi a közös a csapat kilenc – első pillantásra nagyon is különböző – tagjában? Mindegyikükre jellemző a precizitás, a kitartás, a sokszínűség. Nem riasztják el őket az extrém kihívások, nem érik be fél megoldásokkal, időt és energiát sem spórolnak a siker eléréséért. Különbözőek ugyan, ám mindegyiküket egy cél vezérli: a tökéletesség. És ez jellemzi az általuk képviselt CASIO brandjeit is.

casio_winkler_kemeny_marenec

A márkaarc csapat tagjai külön-külön is figyelemre méltó egyéniségek, együtt pedig tökéletesen képviselik a márka színes palettáját, ahogyan az a közös fotókon is jól látszik.

Dr. Kemény Dénes – EDIFICE

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke sikeres és hosszú pályája során nem egyszer bizonyította, hogy csak a legjobbal éri be. Éppen ezért lett a prémium kategóriát megtestesítő, a sebesség és intelligencia jegyében tervezett EDIFICE márka nagykövete Kemény Dénes, aki egyben a márkaarc csapat kapitánya is.

casio_pokornyi_kemeny

Pokorny Lia – SHEEN

A  csillogó és elegáns SHEEN karórák ugyan olyan jól mutatnak a CASIO csapat dívája karján a vörös szőnyegen, mint egy színházi próbán. Lia mosolya úgy ragyog, mint az órát díszítő Swarovski-kristályok.

Marenec Fruzsina – BABY-G

Fruzsi a BABY-G márka minden tulajdonságát megtestesíti: nőies, sportos, kemény és színes egyéniség. A karóra méltó társa az autóversenyek világában is helyt álló fiatal műsorvezetőnek, hiszen a változatos színekben kapható modellekre az igazán nehéz helyzetekben is lehet számítani.

casio_marenec_winkler

Winkler Róbert – G-SHOCK prémium

A G-SHOCK márkaarcok csapta Winkler Róberttel vált teljessé. A prémium G-SHOCK karórák ugyanis a szókimondó, tapasztalt és markáns férfi tökéletes kísérői. A sportos és férfias modellek között biztosan talál egyedi darabot, amellyel kiegészítheti extravagáns megjelenését.

Klein Dávid – G-SHOCK Rangeman

Kitartóak és helyt állnak a legextrémebb helyzetekben is. A Rangeman sorozat tagjai számos speciális funkciójukkal segítenek, hogy tulajdonosuk mindig tisztában legyen környezetével és ne vállaljon felesleges kockázatokat. Ám, ha mégis megpróbálja a lehetetlent, biztosra veheti, hogy a karóra mindvégig elkíséri!

Deniz és Hősök – G-SHOCK

Deniz, a CASIO csapat oszlopos tagja bármelyik színpadon is varázsolja el a közönséget friss zenéjével és összetéveszthetetlen stílusával, a G-SHOCK karóra ott lesz nála! Ahogyan a már szintén ismert CASIO márkanagykövetek, a Hősök karján is. A csapat mindig a saját útját követi, nem hátrál meg és megy tovább – ettől lesz a zenéjük igazán egyedi és őszinte. A srácok által viselt G-SHOCK karórák is ezt a hozzáállást képviselik: mondd ki és éld át!

casio_hosok

Szóljon hozzá!