Last updateSze, 23 ápr. 2014 7pm

Back Főoldal Szabadidő Szabadidő hírek Események Törött kezű táncos is indult a Street Dance Battle-ön

Események

Törött kezű táncos is indult a Street Dance Battle-ön

Street Dance B 04 gyoztes csapatIdén negyedik alkalommal gyűltek össze az utcai táncok szerelmesei a PECSA Music Hall területén, ahol ismét megrendezték a Street Dance Battle összecsapását, és természetesen a kiegészítő programokból sem volt hiány.

A hatalmas meleg ellenére akadt olyan is, aki törött kézzel vágott neki a Street Dance Battle 4 megmérettetésnek, hiszen egész évben arra készült, hogy megmutassa és összemérje tudását hazánk legvagányabb táncosaival és persze, hogy új lépéseket tanuljon az idei két sztárfellépőtől, Bruce Blanchard-tól, valamint Junbox-tól, akik fiatal koruk ellenére a sztárvilág kellős közepén élik mindennapjaikat, és napi szinten fordul meg náluk egy-egy közismert személyiség.

„Hatalmas meglepetés volt számomra a magyar közönség, hiszen a szívüket-lelküket beleadták a másfél órás tánctanulásba. Bátran mondhatom: életem legjobb workshop-ja volt ez, rengeteg energiát kaptam az itteni srácoktól.” – nyilatkozta Junbox, aki saját maga is tehetségkutatókon kezdte bontogatni szárnyait, ma pedig már többek között Lionel Messinek is ő oktat lépéseket, pedig még alig van túl a második ikszen.

Hirdetés

Az Adidas jóvoltából a nap végén ismét díjazták a legjobb egyéni, valamint csapatprodukciót is, sőt, szép lányokban sem volt hiány, 2013-ban is választottak Miss Hip Hop Queent.

Street Dance tanctanarok akcioban

A belga táncosok koronázatlan királyát nem csupán a magyar táncosok szenvedélye bűvölte el, hiszen egy különleges találkozó is színesítette budapesti tartózkodását. Bruce találkozhatott profi bokszolónkkal, Kelemen Balázzsal, ami azért is volt nagy élmény számára, mert korábban utcai harcosként is kipróbálta magát. A találkozó olyan nagy hatással volt rá, hogy másnap ellátogatott egy bokszterembe, ahol további tehetséges magyar sportolókkal ismerkedett meg.

 „Bár a táncban van még mit fejlődni, azt látom, hogy a fiatalok nagyon nyitottak az új dolgokra, és megfelelő segítséggel akár világsztárok is kikerülhetnek Magyarországról. Ha bármikor szükségetek van egy jó mentorra, ne habozzatok értesíteni.” – mondta nevetve Blanchard, aki nagyon szívesen lenne egy magyar táncos tehetségkutató zsűritagja.

További cikkek a rovatból
Lyon, a világ kulináris fővárosa Budapesten
Ardéch-i gesztenyekrémleves szarvasgombával, a híres, eredetvédett Bresse-i csirke kétféle módon, pompás lyoni kézműves sajtok, s...
Gumizsiráf-díjkiosztó a Dürer Kertben
Idén már hatodik alkalommal osztja ki a Kettőnégy zenei blog stábja - azaz Szujó Dani és a Subscribe frontembere, Csongor Bálint – a Gumizsi...
Februárban fókuszban az aktív idősödés európai éve
Egyre több időskorút kell egyre kevesebb aktív korú embernek eltartania. Ez a probléma nemcsak a magyar társadalmat érinti, hanem Európa szin...
Hirdetés

Napimagazin rovatok