Site icon Napimagazin

A Gyilkossági akták második évada az ID Xtra műsorán

Rendőrségi aktákba pillanthatnak be a nézők az ID Xtra Gyilkossági akták című műsorában. Olyan dokumentumokba, amelyek hosszú évek, akár évtizedek óta a fiók mélyén hevernek, de most a nyomozók újra nyitják őket, hogy pontot tegyenek hátborzongató bűntények végére.

A sorozat részei a gyilkosságok bejelentésének pillanatától mesélnek el rettenetes bűnügyeket, mutatnak meg a bűntettek helyszínén készült fotókat, feljegyzéseket, megfigyeléseket, orvosszakértői jelentéseket, tanúvallomásokat, sőt a gyanúsítottak profiljait is.. Az akta rendszerint csak bővül és bővül, méghozzá a szemünk láttára, míg meg nem oldódik a rejtély – vagy éppen feledésbe nem merül az ügy.

A sorozat által feldolgozott gyilkossági ügyekben a rendőrségnek már lezárt aktákat kell újranyitnia. Találkozhatunk olyan üggyel, amikor a nyomozás zsákutcába jut, vagy egy veterán nyomozót kell visszahívniuk a sikeres nyomozás érdekében. Az újraindított nyomozások között lesz például egy férfi meggyilkolásának esete, amelyben az egyetlen szemtanú egy 13 éves lány volt, aki ma már 43 éves.

Exit mobile version