Főoldal Sport Alig néhány hét, és itt a FINA Vizes Világbajnokság

Alig néhány hét, és itt a FINA Vizes Világbajnokság

Az előkészületek már javában zajlanak a július 14-én induló FINA Vizes Világbajnokság helyszínein, és az M4 Sporton is. .

Június 1-től a közmédia sportcsatornája új magazinműsorral jelentkezik, Bajnokaink címmel. Emberi történetek: ez a két szó jellemzi a legjobban a hat részes sorozatot. A Bajnokaink egy egészen egyedülálló új tartalom lesz az M4 Sporton, kísérletet tesz arra, hogy bemutassa azt az egészen emberfeletti edzésmunkát, amit a magyar sportolók nap, mint nap végeznek a siker érdekében, és eközben kísérletet tesz rá, hogy közelebb hozza a versenyzőket, szülőket, edzőket és történeteiket a nézőkhöz.

Az M4 Sport olyan nagyságokat és ikonokat mutat be a hat rész alatt, mint a Verrasztó testvérek, Kenderesi Tamás, Kapás Boglárka, Gangl Edina és még sorolhatnánk.

Bizonyára a Vizes Vb leendő sztárjai mellett nagyon sokan kíváncsiak arra is, kik lesznek azok, akik végig kísérik a szurkolókkal az eseményeket, elemzik és kommentálják a világbajnokságot. Nézőink június 8-án megtudhatják az eddig nem ismert neveket, mert ezen a napon az M4 Sport is keretet hirdet a Vizes Vb-re. Kiderül, kinek a tolmácsolásában izgulhatják végig a vízilabda-torna küzdelmeit a nézők, kivel szurkolhatnak úszóink sikeréért, és kik lesznek azok a szakértők, akik több hasonlóan nagy világversenyen alkottak már maradandót.

Érdemes lesz tehát a következő 50 napban is követni az M4 Sportot és az m4sport.hu/fina2017 oldalt, hiszen folyamatosan a legfrissebb hírekkel, információkkal jelentkeznek a sportolókról és a vb-helyszíneiről.