Főoldal A világ Belföld Az év ellenőrét keresi a BKK

Az év ellenőrét keresi a BKK

A BKK ügyfelei, vagyis az utasok segítségével keresi 2015 legjobb jegyellenőreit. A jelöltekre 2016. január 17-ig lehet szavazni a Budapesti Közlekedési Központ Facebook oldalán.

bkk-jegyellenor-napimagazin

A Budapesti Közlekedési Központ az ügyfelek segítségével keresi 2015 legjobb BKK jegyellenőreit. A hat jelöltről bemutatkozó videó készült, amelyeket január 5-én tesznek közzé a BKK Facebook oldalán, kétóránként kerül fel új film. A jelöltekre 2016. január 17-én, vasárnap 12 óráig lehet szavazni a közlekedésszervező cég közösségi oldalán. Az elismerésben az a jegyellenőr részesül, aki a legtöbb szavazatot kapja az ügyfelektől.

A jelöltek kiválasztása objektív, szakmai szempontok alapján történt. A filmekben szereplő jegyellenőrök 2015-ben végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, de a kiválasztás során a teljesítménymutatókon kívül a BKK figyelembe vette a beérkezett utaspanaszok számát is. A versenyben részt vevő hat ellenőr mind különböző személyiség, egy azonban közös bennük: munkájukat a BKK értékrendje szerint kifogástalanul végzik, amit az ügyfelek eddigi visszajelzései is igazolnak.

Aki szavazni szeretne az a BKK Facebook oldalán az általa támogatott jelölt filmje alatt, a tetszik gombbal megteheti. A szavazásban résztvevők között 25 plüssvillamost és 25 bögrét sorsol ki a BKK.

Előző cikkTúlsúly: tartsuk be az újévi fogadalmakat!
Következő cikkA hideg miatt betegszünk meg télen?