Főoldal Divat, szépség Hajápolás Bemutatkozik a Schwarzkopf Essence Ultime és Blonde Ultime termékcsalád

Bemutatkozik a Schwarzkopf Essence Ultime és Blonde Ultime termékcsalád

Új hajápoló és hajfesték termékek jelentek meg a boltok polcain, melyek a Schwarzkopf és Claudia Schiffer együttműködésének eredményeként jöttek létre. Ennek köszönhetően most olyan gyönyörű hajkoronával rendelkezhetünk, mint maga a szupermodell, sőt még ugyanazon hajszínt is megvásárolhatjuk.

A vadonatúj termékek két csoportra oszthatók: a Schwarzkopf Essence ULTÎME olyan hajápolási termékeket kínál, mely a hajat erőssé, ragyogóvá varázsolja, a Schwarzkopf Blonde ULTÎME család pedig magas teljesítményű szőke szinárnyatokat tartalmaz.

schwarzkopf_essence_ultime

A Schwarzkopf Essence ULTÎME és a Schwarzkopf Blonde ULTÎME márkák a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb modelljének és a Schwarzkopf szaktudásának kombinációjából jöttek létre. „Mindig álmodtam arról, hogy egyszer magam tervezek meg, és hozok létre valamit. A Schwarzkopfnak köszönhetem a lehetőséget, hogy ez az álmom valóra vált.” – mondta Claudia Schiffer.

Több, mint 25 éves modellkarrierje során Claudia Schiffer hosszú órákat töltött azzal, hogy frizuráját elkészítsék, haját besüssék, egyenesítsék, világosítsák, fessék, ami meg¬lehetősen igénybe vette azt. Claudia Schiffer egészséges kinézetű, hosszú, szőke haja a védjegyévé vált, sok hölgy ezért is tartja őt valódi szépség ikonnak. Hiszen ki ne vágyna ilyen gyönyörű, ragyogó, szőke hajkoronára? „Nagyon büszke vagyok arra, hogy tapasztalatommal és tudásommal részt vehettem a Schwarzkopf Essence ULTÎME és a Schwarzkopf Blonde ULTÎME megalkotásában. Ez egy nagyszerű élmény, és remélem, hogy mindenki annyira fogja szeretni ezeket a terméke¬ket, amennyire mi szeretjük.” – teszi hozzá Claudia Schiffer.

Munkájuk során a Schwarzkopf és Claudia Schiffer megalkották közös, egyedi illatkompozíciójukat, mely 135 gondosan válogatott összetevőből áll, és tökéletes harmóniában van a kifejlesztett formulákkal. Az eredmény pedig időtlen, mégis modern illat, friss gyümölcs és fehér virág aromával, mely fehér pézsma, szantálfa és vanília illatkombinációjával egészül ki.

Schwarzkopf Essence ULTÎME

Sok nő álma a tökéletesen ápolt és egészséges kinézetű haj; akár a topmodellek haja. Claudia Schiffer a divat¬világban és a szépségiparban eltöltött 25 éve alatt megtanulta felismerni az igazi minőséget. A Schwarzkopf Essence ULTÎME-val a Schwarzkopf kifejlesztett egy extra gazdag, luxus hajápolási márkát, melyben mindenki megtalálja a hajának legmegfelelőbb variánst. A magas teljesítményű formulák Ultîme-4 Complexet tartalmaznak, mely válogatott összetevők egyedi kombinációja, úgy mint: gyöngykivonat, panthenol, kétféle finomított keratin.

schwarzkopf_essence_ultime_1

Az extra krémes textúra körbeveszi a hajszálakat és ápoló összetevőkkel kényezteti azokat. A Schwarzkopf Essence ULTÎME számos hajápolási problémára kínál megoldást: már a sejteknél regenerálja a hajat és helyreállítja természetes rugalmasságát. Segít regenerálni a haj felületét és segít a lipid védőréteg helyreállításában. Szakértők által kifejlesztett 19 termékével a portfólió célzott megoldást kínál a legkülönbözőbb igényekre.

Schwarzkopf Essence ULTÎME portfólió:

Öt termékvonal – Omega Repair, Diamond Color, Crystal Shine, Biotin+ Volume és Mineral Strength – válogatott összetevőkkel az ápolt hajért, minden hajtípusra.

Omega Repair fenséges, ápoló anyagokban gazdag formulája újraépíti a sérült sejteket, és segít megelőzni a hajtöredezést az élettel teli, természetes kinézetű, egészségesen ragyogó hajért. A termékcsalád sampont, hajbalzsamot, többfunkciós hajápoló krémet és extra gazdag hajpakolást tartalmaz.

schwarzkopf_essence_ultime_4 schwarzkopf_essence_ultime_5

Diamond Color a színvédő formula segít megóvni a hajszínt a fakulástól, az innovatív összetétel intenzív színeket és ragyogást ad. A sampon, hajbalzsam, hajfény fokozó spray, hajszín fakulást gátló hajpakolás és a hajápoló olaj nagyszerű választás a festett, melírozott haj számára.

Crystal Shine a feloldott kristályoknak köszönhetően simává teszi a hajszálak felszínét, és újra ragyogóvá és fényessé teszi a hajat. A sampon, hajbalzsam és a hajápoló olaj a fénytelen és normál hajnak gyönyörű ragyogást ad. A hővédő spray 220 C°-ig védi a hajat a hajformázók melegétől.

Biotin+ Volume egyedi biotin összetevőjének köszönhetően a vékonyszálú, lelapuló haj dúsabb és teltebb hatású lesz, miközben nem nehezíti el azt. A sampont, hajbalzsamot, spray hajbalzsamot, és hajtőemelő hajápoló krémet tartalmazó termékcsalád dús és a hajtöveknél megemelt frizurát eredményez.

schwarzkopf_essence_ultime_2 schwarzkopf_essence_ultime_3

Az ellenálló ásványi anyag komplexet tartalmazó Mineral Strength termékcsalád samponból és spray balzsamból áll. Megerősíti és feltölti a hajszálak belső szerkezetét, és ellenállóbbá teszi a hajat a sérülésekkel szemben. Az erős és kevésbé töredezett hajért.

Schwarzkopf Blonde ULTÎME

Kifinomult, időtlen, elegáns: Claudia Schiffer egy szőke szépségikon, különleges megjelenéssel. Most, a Schwarzkopd Blonde ULTÎME-nak köszönhetően elérheti álmát: gyönyörű, szőke színárnyalatokat. Claudia Schiffer saját színárnyalata a 10-1 Világos Hidegszőke és a modell arcképe megjelenik a csomagoláson is. A gyöngy kivonatot tartalmazó magas teljesítményű formulák gyönyörűen fényes és kellemes tapintású szőke hajat kínálnak, szikrázó színeredménnyel.

schwarzkopf_essence_ultime_6

A világos, természetes és hideg szőke színárnyalatoktól kezdve, melyek kettő, négy árnyalatnyi hajvilágosításra alkalmasak, a természetes középszőke árnyalaton keresztül egészen a sötétszőkéig, a Schwarzkopf Blonde ULTÎME termékei között minden nő megtalálhatja a hozzá legjobban illő szőke árnyalatot, azt a hajszínt, amellyel valóban önmaga lehet. Az Xtra-Xtreme és Xtreme Hajvilágosítók, sárgulás elleni összetevővel, a természetes hajszínt akár hat-nyolc árnyalattal is világosítják.

schwarzkopf_essence_ultime_7 schwarzkopf_essence_ultime_8

Hajvilágosító spay vélemény

A Hajvilágosító spray külön szót érdemel, ugyanis ez egy olyan termék,amivel én még nem találkoztam. A leírás szerint egy-két árnyalatot fokozatosan világosít a a hajunkon. A használata igen egyszerű: fújjuk rá a nedves hajunkra, majd szárítsuk meg. Háromféle funkciót biztosít: hajszínt frissít, melíroz vagy hajtövet világosít.

schwarzkopf_essence_ultime_9

Ebből én az utóbbit próbáltam, de megmondom őszintén először elég szkeptikus voltam, ugyanis túl egyszerűnek tűnt a procedúra. Végül kellemesen kellett csalódnom, hiszen tényleg bevállt, a szőke árnyalatú hajamon lévő lenövés kevésbé volt feltünő utána. Természetesen csodákra ne számítsunk, de valóban látható a változás. Ráadásul a flakon tartalma több használatra is elég, így elég gazdaságosnak mondhtató!

schwarzkopf_essence_ultime_11

A Schwarzkopf Essence ULTÎME és a Schwarzkopf Blonde ULTÎME 2014 márciusától már kapható a boltokban.

 

Schwarzkopf Essence ULTÎME termékek:

Essence ULTÎME Omega Repair Sampon 250 ml 1599 Ft
Essence ULTÎME Omega Repair Hajbalzsam 250 ml, 1599 Ft
Essence ULTÎME Omega Repair Több funkciós hajápoló krém 75 ml, 1799 Ft
Essence ULTÎME Omega Extra Gazdag Hajpakolás 200 ml, 1799 Ft

Essence ULTÎME Diamond Color Sampon 250 ml, 1599 Ft
Essence ULTÎME Diamond Color Hajbalzsam 250 ml, 1599 Ft
Essence ULTÎME Diamond Color Hajfény Fokozó Spray 100 ml, 1799 Ft
Essence ULTÎME Diamond Color Hajápoló Olaj 75 ml, 2499 Ft
Essence ULTÎME Diamond Color Hajszín Fakulást Gátló Hajpakolás 200 ml, 1799 Ft

Essence ULTÎME Crystal Shine Sampon 250 ml 1599 Ft
Essence ULTÎME Crystal Shine Hajbalzsam 250 ml, 1599 Ft
Essence ULTÎME Crystal Shine 220 °C Hővédő Spray 100 ml, 1799 Ft
Essence ULTÎME Crystal Shine Hajápoló Olaj 75 ml, 2499 Ft

Essence ULTÎME Biotin+ Volume Sampon 250 ml, 1599 Ft
Essence ULTÎME Biotin+ Volume Hajbalzsam 250 ml, 1599 Ft
Essence ULTÎME Biotin+ Volume Hajtő Emelő Hajápoló Krém 100 ml, 1799 Ft

Essence ULTÎME Mineral Strength Sampon 250 ml, 1599 Ft
Essence ULTÎME Mineral Strength Spray Hajbalzsam 200 ml, 1799 Ft

 

Schwarzkopf Blonde ULTÎME portfólio:

Blonde ULTÎME LXX Xtra-Xtreme Hajvilágosító 1799 Ft
Blonde ULTÎME LX Xtreme Hajvilágosító 1799 Ft
Blonde ULTÎME 12-1 Xtra Világos Hidegszőke 1799 Ft
Blonde ULTÎME 12-0 Xtra Világos Természetes Szőke 1799 Ft
Blonde ULTÎME 10-1 Világos Hidegszőke 1799 Ft
Blonde ULTÎME 10-0 Világos Természetes Szőke 1799 Ft
Blonde ULTÎME 8-0 Középszőke 1799 Ft
Blonde ULTÎME 7-0 Sötétszőke 1799 Ft
Blonde ULTÎME LS Hajvilágosító Spray 1799 Ft

 

 

(ajánlott fogyasztói árak)

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Sony, MSI, Kingston Technology, Epson, Livekodok.com, Canon, Camera Kft., Nike

Utómunka hardver: Acer, MSI