Főoldal Szabadidő Programok, események Egyedülálló, 1000 négyzetméteres virágszőnyeg kel életre Budapest szívében

Egyedülálló, 1000 négyzetméteres virágszőnyeg kel életre Budapest szívében

A KIOSK szomszédságában telepített 40 000 szálas virágszőnyeg a nők mindennapi helytállására szeretné felhívni a figyelmet. Az esemény további különlegességét az adja, hogy a nézelődők nem csupán megcsodálhatják az alkotást, de haza is vihetik egy-egy elemét.

limonade_marcius15ter

Egyedülálló élményben lehet része mindazoknak, akik május 24-én 11 órától a Március 15. térre látogatnak. 1000 négyzetméteren elterülő, ezernyi színben pompázó virágos kép borítja majd a szürke betont, így ezen a speciális napon, a hölgyek köszöntése mellett, a főváros is új színfolttal egészül ki. A virágtenger a tervek szerint több mint 40.000 élő és vágott virágból készül majd Gulyás Tamás – a Debreceni Virágkarnevál ismert virágszobrásza – vezetésével, 4 kamion és 50 ember közreműködésével, 12 óra alatt.

A rendhagyó alkotás a nők mindennapi helytállására szeretné felhívni a figyelmet. Sokszor természetesnek vesszük, hogy anyaként, barátként, társként és kollégaként is mellettünk vannak, pedig rendkívüli teljesítményükre nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. A nők sokszínűségét jelképezi az a rengeteg különböző formában és színben pompázó kreáció.

Helyszín: Március 15. tér
Időpont: 11.00 -19.00 óráig

További infók:
https://www.facebook.com/events/765366896894120/

Előző cikkDupla nyárindító koncertet ad a Budapest Parkban a Punnany Massif
Következő cikkPörög az élet a Budapest Voices tagjai körül