Site icon Napimagazin

Férfias Lush újdonságok

Azt hitted, hogy a Lush-nál csak nőknek való termékeket lehet kapni? Nagy tévedés, ugyanis számtalan férfiak számára készült újdonsággal is találkozhatunk a Lush üzletek polcain. Ezek közül válogattunk egy kicsit és adunk ízelítőt belőlük. Figyelem: tetemesebb arcszőrzettel rendelkező olvasóink előnyben!

Prince borotvakrém

A Lush egyik legkiválóbb és legkifinomultabb borotvakréme, mellyel a reggeli borotválkozás élménnyé válik. Ezt a krémet egyszerűen telezsúfolták borostapuhító összetevőkkel, amelyek segítik a penge siklását és védik, szinte kipárnázzák az arcbőrt.

A lenmagkivonat és a rózsavíz puhítja a bőrt, a kakaóvaj, a mandulaolaj, a lenolaj és a sheavaj pedig hidratálja. A méhviasz meggátolja a nedvességvesztést és könnyű védőréteget képezve szinte kipárnázza a bőrt a penge alatt.

És mivel mindenkinek a lelkére ráfér egy kis élénkítés reggelente, a borotvakrémbe szívvidító – és jó drága – neroli, valamint narancsvirág-olajat is tettek.

A reggeli borotválkozást gyötrelemből változtasd át élvezetté, és mutasd a legjobb arcod a világnak!

A Lush elmondása szerint sok férfi, akikkel boltjaikban találkoznak, egy életen át szenvednek a borotvapenge kaparásától és a fájdalmas bőrirritációtól. Szerintük a  borotvakrém használatával ezeknek a kellemetlenségeknek a nagy része megelőzhető – és nagyszerű érzés, amikor ugyanezek a férfiak néhány hét múlva visszatérnek az üzletbe és elmondják, mennyire más érzés a borotválkozás a mi krémjeinkkel.

Five O’Clock Whistle borotvakrém

Ha jól vág az eszed, tudod, hogy a borostának még az árnyékát is érdemes leborotválni.
A bio jojobaolaj és a frissen facsart lime-lé puhává, simává és üdítően tisztává teszi a bőröd.

A lágy borotvakrémbe nemcsak kávé és levendulafőzet került, hanem egy adag gyengéden tisztító kaolin is, no meg bio extra szűz olívaolaj, mely remekül kondicionálja a bőrt.

Kalamazoo krémszappan arcra és szakállra

A szakállas arcok a tisztaságtól és az örömtől egyaránt ragyogni fognak, ha ezzel a szőrmókok számára készült krémszappannal találkoznak. Az enzimekban gazdag, friss ananászlé tisztítja a bőrt és a szőrszálakról is eltávolítja a szennyeződést, a mandulaolaj, a jojobaolaj és a cupuaçuvaj pedig simogatnivalóan puhává teszi a szakállat.
Egyszerűen csak vegyél ki egy keveset a tégelyből és masszírozó mozdulatokkal vidd fel szakálladra és arcodra, majd öblítsd le, és gyengéden törölközz meg.

Veerappan bajusz wax

Puhíts meg egy keveset ujjbegyeid között, majd egyenletesen vidd fel bajuszodra, hogy a szálak összeálljanak és kialakíthasd a kívánt formát. A Veerappan sokféle, jótékony hatású viaszt és olajat tartalmaz, többek között van benne ricinusolaj, kandelillaviasz, japán viasz, rózsaviasz és kétfajta szantálfaolaj is – a bajuszod sima, formás és jól kondicionált lesz tőle. A bajuszviaszhoz az egyik új, harmadik generációs Gorilla parfüm, a Smugglers Soul került, így a Veerappan kiválóan alkalmas a hajvégek kondicionálására és illatosítására is.

Smuggler’s Soul testpermet

A Smugglers Soul mély, veszélyes és mámorító: élvezd a kétféle szantálfaolajjal készült meleg, fás és gazdag illatot, mely még olyankor is megnyugtat és felvidít, amikor nagyon sötét a hangulatod.

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.
Együttműködő partnereink: ASUS, Acer Hungary, SonyCanon, Camera Kft.
Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte
Exit mobile version