Főoldal Életmód Otthon Hasznos tippek a fenntartató ruhatár frissítéséhez

Hasznos tippek a fenntartató ruhatár frissítéséhez

Gardróbfrissítés ősszel? Gyakran előfordul, hogy a ruhásszekrényben található darabok csak egy egészen kis hányadát használják rendszeresen, miközben a hátsó sarokba szorult kincsekről megfeledkeznek. A következő tippek segíthetnek a ruhatár fenntartható módon való frissítésében.

Önmagunk és a hangulatunk kifejezése magabiztosságot és erőt ad a mindennapokban. Éppen ezért fontos, hogy a ruhatárunk és a kiegészítőink illeszkedjenek a személyiségünkhöz. Ősszel gyakori elhatározás a gardróbfrissítés, ilyenkor szívesen dobjuk fel új darabokkal a ruhatárunkat. A Samsung Galaxy S20 Fan Edition a számos színvariációjának köszönhetően támogat abban, hogy megmutasd a világ számára a személyiségedet, és a szelektálásban is segítségedre lehet. Az alábbi praktikák megmutatják, hogyan frissítheted fel a ruhásszekrény tartalmát fenntartható módon.

Add tovább!

Minden gardróbfrissítés első állomása a szortírozás! Miután végeztél a válogatással, valószínű akadnak majd olyan ruhadarabok, amelyekre neked ugyan már nincs szükséged, azonban valaki más számára kincs lehet! Készíts lenyűgöző képeket a Samsung Galaxy S20 Fan Edition készülékeivel, amelynek hátlapján professzionális, háromlencsés kamerarendszer található, így gyerekjáték a profi felvételek készítése! A szinte művészi fotókat töltsd fel közösségi oldalak gardróbcsere csoportjaiba, ahol régi ruhadarabjaid új gazdára lelnek! Amellett, hogy a ruhacsere örömét élvezed, környezettudatos módon frissítheted fel gardróbod tartalmát!

HIRDETÉS

Zokniból karácsonyi manó

Érdemes átnézni a teljes ruhakészletet, egészen a pólóktól a sapkákon át a zoknikig. Rengeteg olyan ruhadarabra bukkanhatunk, amelytől nem kell megválnunk, hiszen más módon még felhasználhatjuk. Az ünnepek közeledtével számos olyan videó érhető el, amelyből megismerhetjük például, hogy hogyan készíthetünk zokniból karácsonyi manót, vagy azt, hogyan alakul át egy régi kabát szőrméje a Mikulás szakállává. Kuckózz be a gardróbba és kövesd a DIY videókat anélkül, hogy aggódnod kellene a telefonod akkumulátora miatt! A Samsung Galaxy S20 Fan Edition készülék hosszú üzemidejű intelligens akkumulátora révén akár órákon át is követheted kedvenc kézműves csatornádat. A Samsung Galaxy S20 FE készülékeden négy hónapon át díjmentesen veheted igénybe a Youtube Premium szolgáltatását, amelynek köszönhetően hirdetések megszakítása nélkül élvezheted a videókat.

Engedd szabadjára a kreativitásod!  

Ősszel ezer színben pompázik a természet. Ha Téged is inspirál ez a színkavalkád, akkor nagyszerű megoldás lehet a már nem hordott ruhák átfestése. Engedd el a fantáziád és hívd elő a kreatív éned! Az évszak divat trendje a patchwork mintázat könnyedén megvalósítható akár az otthonodban is. Válogasd össze az egymáshoz illő színeket és mintákat, majd varrd őket össze, hogy elkészüljön a trendi outfited. A legújabb színű és mintázatú ruhadarabjaidhoz tökéletesen illeszkednek a Samsung Galaxy S20 FE készélekei is, amelyek 6 különböző színben is elérhetőek, mint a Ködös Piros, Ködös Narancs, Ködös Levendula, Ködös Menta, Ködös Kék és Ködös Fehér.

+1 Készíts kapszula gardróbót!

Készítsd el a saját kapszula gardróbód, amelynek rendezési elve az egymáshoz illó ruhadarabok kombinálásán alapszik, így kevesebb ruhadarabból sokkal több outfit variációt állíthatsz össze. Készíthetsz akár külön kapszulát a különböző alkalmakra, legyen szó munkáról, szórakozásról, vagy a mindennapokról. Kösd össze a válogatást egy online közösségi élménnyel! Hívd meg a barátaidat egy ruha-mustrára a digitális térbe. A Samsung Galaxy S20 Fan Edition készülékein az LTE és a Wi-Fi 6 biztosítja a streamelés sebességét, így biztosan stabil marad a kapcsolat, miközben ruhadarabokat válogatjátok.

HIRDETÉS
Előző cikkTrükköző kisebbség miatt bűnhődnek a katások
Következő cikkCsökkentik a szívmegállás kockázatát az egészséges alvási szokások