Főoldal Sport Labdarúgás Ilyenek lesznek a magyar labdarúgó válogatott új mezei

Ilyenek lesznek a magyar labdarúgó válogatott új mezei

Ma Elefántcsontpart ellen lép először pályára labdarúgó válogatottunk az új EB szerelésben. A több, mint 60 ezer szurkoló bevonásával megszavazott új mez a mérkőzés napjától megvásárolható a Groupama Arénában, illetve az adidas kiemelt partnereinél.

Hazai szerelés

A szerelések színvilága nem tér el a megszokottól: míg a hazai mez piros, vállán fehér csíkokkal, addig az idegenbeli alapszíne fehér, vállrészét pedig piros csíkok díszítik. A két garnitúrában közös újításként jelenik meg a felsőrészek ujját körül ölelő, valamint a mez alsó peremén is végigfutó zöld csík, mely által a magyar nemzeti színek mindegyikét reprezentálja az új szerelés. Újdonság, hogy a nadrágra az MLSZ címere került.

BJP_6338-mutation-1

„Számomra a legkedvesebb újítás, hogy a nemzeti színeink mindegyike megjelenik az új mezen. Eddig a felsőn nem, csupán a sportszáron jelent meg a zöld szín. Elsőre szokatlan volt még a szurkolói szavazás során, de jól sikerült!”– nyilatkozta az új szerelés kapcsán Juhász Roland, a válogatott hátvédje.

 „Ha a mellizmaid rendben vannak, akkor szépen kiemeli azokat az új mez, ami az ellenfelekkel szemben is jól jön” – kommentálta jó hangulatban a felsőt Lovrencsics Gergő, a magyar labdarúgó válogatott játékosa. „Örülök, hogy az adidas nem csak a profi cipőt, hanem a teljes szerelést biztosítja számunkra és hogy a mezek is a legjobb minőségben készültek. A klasszikus színekben büszkén képviselem majd hazánkat az Európa-bajnokságon.” 

Régóta vágyott sikert ért el a válogatott a kvalifikációval, ezért az adidas a szurkolók megszavaztatása után újabb gesztussal ünnepel: „300 mezt ajánlunk fel jótékonysági célra. Szeretnénk, ha a mezek olyan emberekhez is eljutnának, akik nincsenek olyan szerencsés helyzetben, hogy megvásárolják. A kiválasztásban ismert sportolók lesznek segítségünkre.” – nyilatkozta Lengyel Zsolt, az adidas Budapest Kft. ügyvezető igazgatója.

BJP_6341-mutation-1

A felajánlott mezekért e-mailben a hungary@adidas.com címen, valamint postán az adidas Budapest Kft. címén (1118 Bp. Rétköz utca 5.) lehet jelentkezni.  

Előző cikkMár feliratosan is megtekinthető a Thor Bjornson-féle Sodastream reklám
Következő cikkKevesebb sört fogyasztunk, de az leginkább hazai