Főoldal Szabadidő Koncertek James Blunt hétfőn az Arénában – még kaphatók jegyek, korlátozott számban

James Blunt hétfőn az Arénában – még kaphatók jegyek, korlátozott számban

Jellemző James Blunt sztársághoz való hozzáállására, hogy az egész európai turnét busszal csinálja végig, nem használ magánrepülőgépet, nem hurcol magával saját szakácsot és a kísérőzenészeivel közös öltözőt használ, itt is a legextrább kérés a kanapén, tükrön és székeken kívül a vezeték nélküli internet volt.

james_blunt_napimagazin

A fellépésein is jobban szereti a hangsúlyt a zenei részre fektetni, bár a látványt sem hanyagolja el, idei turnéjában például a színpad hátterét egy óriási videófal adja, amely hol sima kivetítőként funkcionál, hol látványelem, hol pedig a hangulatvilágításban tölt be fontos szerepet. Ezen felül csak füstgép segíti a látványt, más vizuális technikai felszerelést nem használnak a koncert alatt.

James Blunt Budapestre csak a koncert napján érkezik meg, hiszen előző este még Grazban lép fel, de az éjszakát itt tölti és csak kedd délután utazik tovább Pozsonyba.
A produkció megelőzi, már reggel 8-tól építeni fogják a színpadot az Arénában amiben 30 magyar technikai ember is segédkezik.

Az estét a korábban jelzett Josh Record helyett az év hazai felfedezettje, a csupán 17 éves Bogi nyitja majd meg az Arénában 20 órakor, James Blunt pár perccel 21 óra előtt lép majd színpadra.

Az október 27-i, budapesti James Blunt koncertre jegyek már csak rendkívül korlátozott számban kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül, a Ticketpro jegyirodában illetve az Aréna pénztárában.