Site icon Napimagazin

Készíts magadnak az idei trendeknek megfelelő frizurát!

Szeretnél a 2014-es őszi/téli trendeknek megfelelő frizurát készíteni magadnak? Akkor jó helyen jársz, ugyanis a Nivea mesterfodrásza megmutatja neked a legdivatosabb hajviseleteket!

Szorosan hátrasimított haj, vagy tépett rövid frufru? A szezon trendjének megfelelő frizurák drámai hatást keltenek, mégis gyönyörűek és szinte bármilyen eseményen megállják a helyüket. Az utcák slágere a meleg tónusú karamell szőke és a finom, bársonyos barna lesz. Ragyogjon a hajszíned, hogy ragyogj te magad is!

Sally háromszor nyerte el egymás után ”Az év londoni fodrásza” címet, és nemrégiben csatlakozott a Brit Fodrász Egyesület Hírességek Csarnokához. Olyan híres dizájnerek felkérésére készít frizurákat, mint például Alexander McQueen, és rendszeresen kreál hajkölteményeket a vezető divatmagazinok számára. Ő a Nivea nemzetközi mesterfodrásza 2008-óta.

“Hiszem, hogy a Nivea a hitelesség, és a minőség megtestesítője. Szeretem a termékeiket és filozófiájuk is közel áll hozzám. A Nivea épp olyan szenvedéllyel foglalkozik a hajjal, ahogy én magam is.”

 

A csomózott hajfonás

Sokszor a legapróbb részletekkel érheted el a legnagyobb hatást – ez a fonási módszer bonyolultnak tűnik, pedig elkészítése rendkívül egyszerű. A textúra kialakításához csupán apró csomókat kell létrehozni a hajon. Bármilyen hosszúságú frizurán remekül mutat, és ráadásul egész nap megmarad.

1. A dús hatás érdekében előmelegített csavarókra tekerd fel a hajad tincsenként.

2. Hagyd teljesen kihűlni a csavarókat, majd használj hajlakkot a fixáláshoz. Hogy megőrizd élénk hajszínedet, válassz olyan terméket, ami az UV sugaraktól is megvédi tincseidet, például a Nivea Color Care & Protect Hajlakkot.


3. Tupírozd fel a fürtöket a hajtömeg növeléshez.

4. …majd a selymes, fénylő hatás eléréséhez óvatosan fésüld át szőrkefével.

 

5. Válaszd ketté a hajad a homlokod vonalán, majd egyszerűen köss rá egy csomót.

 

6.-7. Folytasd ezt a műveletet lefelé haladva, mindig egy-egy tinccsel a hajvonal mentén.

 

8. A befejezéshez rögzítsd a csomózott tincset egy csat segítségével.

A csavart konty

Ez a frizura rendkívül elegáns és elképesztően bonyolult hatást kelt. Bármilyen hosszúságú haj esetén nagyszerűen mutat. Ha vékony szálú hajad van, kevesebbet tincset használj a konty kialakításához. Vastag szálú és hosszabb haj esetén nagyobb volument is bele lehet dolgozni a konty részbe, amit a végén egyszerűen megemelhetsz és megcsavarhatsz. Tényleg könnyű!

1. Végy egy tincset a tarkónál, majd egyszerűen köss rá egy csomót.

2. Egyszerűen tekerd fel tarkóig, majd rögzítsd egy hullámcsat segítségével.


3. A homlok vonalnál kezdve válassz le egy vékony hajtincset és oszd ketté.


4. Ezután végy egy tincset az előző alól, majd a másik kezed segítségével fogjd meg, így érve el a csavart hatást.


5. Mindkét oldalt csavard középre, és rögzítsd hullámcsat segítségével a kontyhoz.

A kifinomult 60-as évek

A 60-as évek haj volumenével nem lehet versenyezni. Ez egy mindig divatos, klasszikus frizura! A mai kor elvárásait kielégítendő használj kiegészítőket, illetve a modern hatás eléréséhez a hajtömeget csupán a fejtetőn alakítsd ki.
1. Kösd fel a hajad hátul egy magas lófarokba.

2. – 3. A kusza hajszálak és a kiálló hajvégek lesimításához először fújj hajlakkot a szőrkefére, mielőtt megfésülködnél. Válaszd a NIVEA Color Care & Protect Hajlakkot, így csodás hajszíned is megóvhatod a fakulástól.

 

4. A nagyobb hajtömeg eléréséhez tupírozd fel a hajad elülső részét a fejtetőre, hogy kialakuljon a frizura kellő magassága.

5. Hajtogasd rá a hajad, majd rögzítsd egy csat segítségével, így érve el a magasra tupírozott hatást.

6. A hajkiegészítők remekül díszítik a frizurát és rendkívül egyszerű használni őket.

Egyszerűség

Az egyszerű dolgok mindig működnek. Ez a frizura trendi, mivel a hátrasimított haj ízléses megjelenést kölcsönöz. A hajad oldalt legyen lapos, hátul pedig természetes, de adj neki modern hatású volument. Ez a frizura reggeltől estig megállja a helyét. Igazán elegáns és elkészítése nem igényel erőfeszítést!
1.–2. Vigyél fel a hajtövekre hajhabot a tartás és a volumen növelése érdekében.

3.-4. Hajszárító és egy szőrkefe segítségével fúd ki a hajat az arcodból, hogy az oldalakon is lesimuljon.

 

5. A lágy fürtök és a fényes hatás érdekében előmelegített csavarókra tekerd fel a hajad, majd a selymes, fénylő hatás eléréséhez szőrkefével simítsd át.

 

6. Tupírozd fel hátul. Ez tömeget ad a hajnak, illetve segít hosszabb ideig megőrizni a frizurát, és egyben elbűvölő hatást is kelt.

7. Az oldalakon használj hajlakkot az apró szálló hajszálak lesimításához. ha festett a hajad, a ügyelj rá, hogy olyan terméket használj, amivel hosszan megőrizheted csillogó hajszíned. Próbáld ki a NIVEA Color Care & Protect Hajlakkot, ami UV filterrel is védi a tincseidet színük megfakulásától.

8. A stílus fontos eleme, hogy egyetlen hajszál sem kószálhat az arc körül. A frizura fixálásához segítségként használhatsz hajpántot, egy darab papírzsebkendő pedig segít megakadályozni, hogy a hajpánt nyomot hagyjon.

 

Elegancia

A modern frufruk és a fenséges ragyogás elegáns hatást kölcsönöznek ennek a frizurának. Az alacsonyan felkötött lófarokkal, melyet az alsó részén szétválasztasz, modern hatást érhetsz el. Ki mondta, hogy egy copf nem állja meg a helyét az esti buliban?

1. Válaszd le az elülső hajrészt mindkét oldalon- ezekkel később lesz teendőd..

2. Kösd fel hátul a hajad egy alacsony lófarokba.

3.–4. Csavard el az elülső, leválasztott tincseket hátrafelé.

5. Keresztezd őket egymással, és rögzítsd egy hullámcsat segítségével.

 

6. Az elegánsabb stílus elérése érdekében használj kiegészítőket; díszítsd fel a copfot.

7. A teljesebb és elbűvölőbb hatás érdekében tupírozd fel a lófarkat.

8. A tartás és a ragyogás eléréséhez a frizurát hajlakk segítségével rögzítsd. Válassz olyan terméket, ami megvédi a hajad színét, ahogyan a NIVEA Color Care & Protect Hajlakk is.

 

A modern mullet

Igen, visszajött a divatba! Visszatért a hátul hosszú haj, elől rövid frufru stílus. Ha ezt a trendet szeretnéd követni, ügyelj rá, hogy ne növeld túl a haj volumenét.
1. Az igazán sima és fénylő hatás érdekében oszlass el NIVEA Color Care & Protect Balzsamot a hajadon. Így nemcsak élénk hajszínedet őrizheted meg, de sokkal könnyebben tudod majd kezelni a tincseidet is.

2. Hajkefe segítségével fésüld át a hajad, kimondottan a hajtövekre koncentrálva. A fényes hatás érdekében a fúvókát irányítsd közvetlenül a hajtövedre.


3. Amikor megszáradt, a hajvégeket egy közepes méretű körkefével szárítsd befelé.


4. A még fényesebb hatás eléréséhez simítsd ki a hajvégeket hajvasaló segítségével. Ez hosszabb időre is tartást ad a frizurádnak.


5. A végén használj hajlakkot, így a kusza, kiálló hajszálakat is könnyedén megregulázhatod. Ha festett a hajad, érdemes olyan terméket használni, ami óvja a hajszínedet, mint például a NIVEA Color Care & Protect Hajlakk, így még tovább gyönyörködhetsz makulátlan frizurádban.

 

Újra hullám

A modern hullám a ragyogásról, és a kicsattanóan egészséges hajról szól, mely ragyog és fénylik. A vörös rendkívül vibráló szín, és biztosan vonzani fogja a tekinteteket. Ha azt a bizonyos TV reklám-hatást szeretnéd elérni, alaposan át kell kefélned a hajad!
1. Egy nagy hajsütővas segítségével formázd meg tincseidet, és készíts nagy hullámokat.

2.  Folytasd a műveletet, hiszen egyetlen tincs sem maradhat egyenesen.

 

3.  Fújj hajlakkot a szőrkefére fésülködés előtt, mert ez megakadályozza a hajszálak feltöltődését elektromossággal, és fényes hatást kölcsönöz. Ráadásul a NIVEA Color Care & Protect hajlakkal most halyszínedet is megóvhatod!

4. Végül alaposan keféld át a hajad! Ennek a lépésnek köszönhetően a hajad fényesebb, a hullámaid pedig teltebbek lesznek.

A bambusz copf

Ez az egyszerű megoldás egy sima lófarokból varázsol feltűnő frizurát. Egyszerűen nagyszerű!

1. A fejtetőnél kezdve egyszerűen fogd hátra a hajad, és rögzítsd lófarokba egy hajgumi segítségével.

 

2. Húzd hátra az oldalsó hajtincseket, és az első lófarok alatt egy következő lófarokban rögzítsd.

 

3. Így haladva húzd hátra az oldalsó hajtincseket újabb és újabb copfokat kialakítva.

4. Folytasd ezt a műveletet végig; mert a „bambusz” hatást a kis copfok segítségével érheted el.

 

5. A hajgumik közötti részeket egyenként húzd szét , hogy dúsabb, és strukturáltabb hatást érj el.

Kápráztató volumen

A modern frizura nem túl magas, inkább dús, lendületes, strukturált és ragyogó. A vibráló barna árnyalatok megjelenése a bizonyíték arra, hogy nemcsak a szőkéké a világ! Ha festett hajszíned van, ügyelj rá, hogy színmegtartó termékeket használj! Így sokáig megőrizheted izgalmas árnyalatodat!
1. Egy nagy hajsütővas segítségével tekerd fel a tincseket, és készíts nagy, levegős hullámokat.

2. Átfedéssel (téglafal-szerűen), az éles választékokat kerülve formázd a tincseket.

3. A fényes hatás, és a hullámok fellazítása érdekében alaposan keféld át a hajad.

4. A természetesebb hatás kedvéért rázd össze a tincseket.

5. A frizurát hajlakk segítségével rögzítsd, és ha szeretnéd, hogy a hajszíned a lehető legtovább élénk maradjon, használd a NIVEA Color Care & Protect Hajlakkot.

Védelem és vibráló színek…

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a hajfestés hatására megváltozik hajad minősége: a festék károsíthatja a hajszálakat borító vékony zsírréteget és a hajszál felületét. Ugyanilyen hatással lehet tincseidre a napsütés is: kifakítja a festett haj színeit és károsítja a hajszálakat, ráadásul a meggyengült, vagy károsodott hajszálak többé nem képesek a festékben található pigmentek hatékony megkötésére. Így a hajfesték könnyen kimosódik a hajból és nagyon gyorsan kifakul.

A festett hajnak legfőképpen védelemre és ápolásra van szüksége.
Hajszíned megőrzéséhez, illetve hajad táplálásához válaszd az új NIVEA Color Care & Protect termékeket! A makadámia olajat és Color Seal Complex–et tartalmazó tápláló formula mindent biztosít a festett haj számára, amire csak szüksége lehet: színvédelem és intenzív ápolás egy termékben!

• A NIVEA Color Care & Protect Sampon intenzíven ápoló formulája folyékony keratinnal és értékes makadámia olajjal, belülről regenerálja a hajat, miközben az újonnan kifejlesztett Color Seal Complex rögzíti a szín pigmenteket a haj belsejében.


• Ha élénk hajszínt és könnyen fésülhető tincseket szeretnél, használd a NIVEA Color Care & Protect Balzsamot, hiszen intenzíven ápoló formulája folyékony keratinnal és UV szűrővel segíti megakadályozni a hajszín kifakulását, és könnyen fésülhető, selymes hajat biztosít.

 

• NIVEA Color Care & Protect Hajlakk ragyogóbbá és tartóssá teszi a festett hajszínt és a frizurát, ráadásul egyáltalán nem kelt ragadós érzetet.

Exit mobile version