Főoldal Életmód Vásárlás Különleges hűségprogramot indított a Starbucks

Különleges hűségprogramot indított a Starbucks

Jó hír a kávé szerelmeseinek, hogy a Starbucks Magyarország október elejétől indítja útjára a Starbucks Rewards programját.

A kávézólánc nemzetközi szinten több éve sikeresen működő hűségprogramja nemcsak a vásárlások után kínál kedvezményeket, hanem személyre szabott ajánlatokkal és különleges ajándékokkal is meglepi tagjait.

A Starbucks világszintű sikerességét a kiváló minőségű termékei mellett a folyamatos megújulásnak és a kimagasló vendégelégedettségnek köszönheti. A kávézólánc a Starbucks Rewards programot azzal a céllal alakította ki, hogy tagjai minden vásárláskor igazi sztároknak érezhessék magukat. Alapja a vásárlások után járó csillagok gyűjtése egy feltölthető hűségkártyán, amelyeket a Starbucks kedvezményekkel, ajándékokkal és egyedi ajánlatokkal jutalmaz.

„A Starbucks Rewards program egy köszönetnyilvánítás minden kávérajongó vendégünknek, akikkel nap mint nap számtalan közös pillanatot osztunk meg. Ezt a különleges kapcsolatot ünnepeljük és erősítjük vele. Egy plusz élmény kedvenc frissítőjük mellé, amely megmutatja, mennyire értékeljük, hogy újra és újra minket választanak” – foglalta össze a Starbucks Rewards program lényegét Lukas Porazil regionális igazgató.

Hogyan működik a Starbucks Rewards program?

A Starbucks Rewards kártya egy feltölthető plasztikkártya, amely ajándékkártya és hűségkártya egyaránt. Tulajdonosa készpénz és bankkártya nélkül tud bármely magyarországi Starbucks kávézóban vásárolni a feltöltött összeg keretéig. Ha pedig regisztrálja magát és a kártyát a Starbucks weboldalán, az ajándékkártya hűségkártyává válik, amelyre minden vásárlás után ajándék csillagokat is kap. A hűségprogramhoz bármely magyarországi Starbucks kávézóban lehet csatlakozni egy Starbucks Rewards kártya igénylésével és 1500 forint minimális feltöltéssel. A regisztrációt követően létrejött személyes profilon a továbbiakban nyomon követhető a megszerzett és az ajándékba kapott csillagok száma, a felhasználható ajándékok és az igénybe vehető speciális kedvezmények, egyedi ajánlatok.

A hűségprogramban minden vendég különlegesnek érezheti magát, hiszen már a regisztrációkor 50 ajándék csillagot kap, amellyel a program Zöld fokozatú tagjává válik. 100 csillag után minden alkalommal egy választható ital a jutalom, ha pedig egy éven belül 200 csillagot is összegyűjt, a program Arany fokozatú tagjává válik. Ez a szint már olyan további kedvezményeket jelent, mint az ingyenes extra hozzávaló minden vásárláskor és a születésnapi ajándék kávé vagy sütemény. Csillagokat a kávézókban történt vásárlásokkal lehet szerezni, minden 160 forint után 1 darabot, de különleges alkalmakkor a kávézó is meglepheti vele vendégeit. Az ajándékba kapott italokat és kedvezményeket a vendégek bármely magyarországi Starbucks kávézóban beválthatják.

TIPP: A Starbucks Rewards programmal kapcsolatos további információk a http://rewards.starbucks.hu/hu/ oldalon érhetők el.

Előző cikkNyolc millió aláírást gyűjtött össze a The Body Shop az állatkísérletek ellen
Következő cikkMa kezdődnek a Metro gasztronapok