Site icon Napimagazin

Mr. Proper 3az1-ben: hármas hatás a takarításban

Újabb érdekes termék érkezett a P&G Professionaltől: a Mr. Proper 3az1-ben három termék – fertőtlenítő, általános felülettisztító és ablaktisztító – tulajdonságait ötvözi, így a lehető legjobb megoldást biztosítja a professzionális vendéglátóipari egységek számára.

A Mr. Proper 3az1-ben spray fertőtlenítő összetevőinek köszönhetően elbánik a baktériumok 99,99 százalékával, miközben hatékonyan eltünteti a zsíros foltokat, az üvegfelületeket pedig csíkmentessé varázsolja. Egyúttal gondoskodik arról is, hogy a vendéglátóhelyek üzemeltetői minél gyorsabban tökéletes tisztaságot biztosítsanak, amellyel a vendégek már az első pillanattól elégedettek lehetnek.

Ez azért is fontos, mert a szállodákban és éttermekben a vendégek fokozottan odafigyelnek a tisztaságra, és természetesen elvárják, hogy a legapróbb részletek is rendben legyenek. Az első benyomás hosszú időre befolyásolhatja vállalkozásunk hírnevét, amelynek megszerzése éveken át tartó kemény munka eredménye, ezért sem engedhetjük meg, hogy egy apró malőr a tisztasággal, vagy a higiéniával kapcsolatban tönkretegye azt.

Egy brit felmérés szerint a vendéglátóhelyek üzemeltetői havonta átlagosan mintegy 124,45 fontnak megfelelő összeget költenek tisztítószerekre, tehát az erre fordított összeg évente elérheti az 1.500 fontot is. Éppen ezért a professzionális felhasználóknak olyan termékre van szükségük, amelyben megbízhatnak, és amely tökéletes tisztaságot biztosít minden helyzetben. Ha ehhez egy olyan megbízható és elismert márkát választanak, mint a Mr. Proper, akkor biztosak lehetnek abban, hogy tökéletes tisztaságot érnek el minden alkalommal.

„Egyik legfontosabb küldetésünk, hogy segítsük a vendéglátóhelyeket abban, hogy versenyképesek maradjanak a folyamatosan változó piaci környezetben. A Mr. Proper 3az1-ben kiváló minőségű termék, amely egyszerre három funkciót is képes betölteni, így költséghatékony és egyszerű megoldást biztosít a vállalkozások számára” – mondta Stanislav Martisik, a Procter & Gamble Professional Közép-Európáért felelős kereskedelmi vezetője.

Exit mobile version