Főoldal Bulvár Külhon Szülőházát kapja ajándékba Nicole Kidman

Szülőházát kapja ajándékba Nicole Kidman

Figyelmes férje van Nicole Kidmannek. A színésznő hamarosan 50 éves lesz, és a férje megveszi neki azt a házat Hawaiion – közelebbről Oahu szigetén –, ahol felcseperedett.

Keith Urban countryzenész állítólag olyan ajánlatott tett a ház jelenlegi tulajdonosainak, amelyet nem tudtak visszautasítani. Az ötlet onnan jött, hogy a színésznő még mindig gyászolja 2014-ben elhunyt édesapját, akivel szép napokat töltött a tengerparti házban. Ráadásul a zenész egyszer elszólta magát, hogy Nicole-nak nem egyszerű ajándékot adni, mert egyrészt bármit meg tud venni magának, másfelől nehéz neki meglepetést okozni. A ház tehát optimális megoldásnak tűnik.

Nicole Kidmant hamarosan a Csábítás című drámában láthatjuk viszont. Annak a bentlakásos leányiskolának az igazgatónőjét alakítja, ahol egy sebesült északi katonát (Colin Farrell) rejtegetnek az amerikai polgárháború idején. A leányiskola növendékei és a nevelőnők is élénken érdeklődnek a jövevény iránt, ami heves összetűzéshez vezet. A filmet az Oscar-díjas Sofia Coppola rendezte, főszereplők még Kirsten Dunst és Elle Fanning.

Előző cikkSzínházi táncművészeket képez a Magyar Táncművészeti Egyetem
Következő cikkJön a Széttörve és a Sebezhetetlen folytatása!