Site icon Napimagazin

Testi- és lelki feltöltődés vár mindenkit Bükfürdőn

Igazán különleges programsorozatnak lehet részese az, aki jövő szombaton ellátogat Bükfürdőre, ugyanis Magyarország egyik legismertebb fürdővárosa holisztikus Flow Napot tart, így ünnepelve a jóga világnapját.

2015 -óta ünnepelhetjük a JÓGA világnapját, amikor az ENSZ elismerte annak „holisztikus szemléletét az egészség és a jólét területén”, valamint, hogy a jóga gyakorlása, és minél szélesebb körben való terjesztése az egész világ számára hasznos. A joga ünnepéhez igazította újonnan indított programsorozatát Dunántúl legsokoldalúbb fürdővárosa, Bükfürdő. Aki június 16-án szombaton ellátogat a városba igazi testi és lelki feltöltődésben lehet része.

A délelőtti programok helyszíne az árnyas fákkal körbevett nyugalom szigete: a Kneipp® és Nordic Walking Park. Itt az 510 méteren keresztül kacskaringózó mezítlábas, száraz taposópálya mellett most tradicionális hatha jógával, ayurvédikus reggeli falatokkal, Légy boldog! medítációval indíthatjuk a napot. A program ideje alatt lélekszépítő mandalát is festhetünk.

Délután a 4 csillagos Hotel Piroskában folytatódik a FLOW programsorozat, ahol a kicsik is kipróbálhatják a gyermekek számára összeállított jóga gyakorlatokat. A nagyok pedig
meditációs workshopon vehetnek részt, Swami Sacchidanadaprem mesterrel a szálloda Levendula termében.

Bővebb információ:
visitbuk.hu

 

Exit mobile version