Site icon Napimagazin

Több mint 1100 nevelőszülő gyűlt össze az állatkerti szülői értekezleten

Ismét szülői értekezletre gyűltek össze az állatkerti állatok nevelőszülei, hogy találkozzanak kedvencükkel. Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért szervezésében megtartott eseményen több mint 1100-an vettek részt izgalmas állatkerti programokon. A találkozón ott volt Németh Kristóf és kisfia is, aki a Budapesti Állatkert egyik büszkeségét, Nivát, a gyönyörű nősténytigrist fogadta örökbe.

A Fővárosi Állat- és Növénykertben (Állatkert) megrendezett szülői értekezleten ismét összegyűltek az örökbefogadott állatok nevelőszülei, hogy meglátogassák kedvencüket és különböző izgalmas programokon, valamint a gondozók által tartott érdekes sétákon vegyenek részt. A nevelőszülők kikérdezhették a gondozókat az általuk örökbefogadott állatról, kedvenc ételeiről, időtöltéseiről, a vele kapcsolatos izgalmas kulisszatitkokról. A találkozón az örökbefogadó szülők játékos vetélkedőkön, és értékes nyereményekért zajló tombolán is részt vehettek.

Az eseményre ellátogatott Németh Kristóf színművész is a családjával. A népszerű színész kisfia, Lőrinc is büszke nevelőszülő lett: Nivát, a gyönyörű nősténytigrist fogadta örökbe. Niva idén 10 éves, 2010-ben érkezett a budapesti állatkertbe.

Az állatkerti örökbefogadás segítségével bárki nevelőszülővé válhat egy évre, amelyről színes, fényképes oklevelet kap. Montskó Éva, az Alapítvány a Budapesti Állatkertért elnöke elmondta, hogy számos különleges állatot lehet örökbe fogadni a koalától kezdve a vombatig, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebbet. Az Alapítvány honlapján keresztül akár már néhány kattintással is örökbe lehet fogadni a kiválasztott kedvenceket.

Exit mobile version