Főoldal Szabadidő Televízió Új évaddal ünnepli huszadik születésnapját a South Park

Új évaddal ünnepli huszadik születésnapját a South Park

A készítők már most nagyon rákészültek a premierre, hogy nyáron se hagyják nyugodni Cartmenék rajongóit.

A többszörös Emmy- és Peabody-díjas South Park már 20 éve szórakoztatja a fiatal és vele idősödő közönségét. A Comedy Central az új évad közeledtével különböző rendezvényekkel tiszteleg a sorozat, illetve a népes rajongótábor előtt. A globális ünneplés első fontos eseménye a San Diegóban megrendezett, július 22-én kezdődő Comic Con ad otthont, ahol szó szerint életre keltik a sorozat világát és karaktereit.

SouthPark-5

Az esemény központja a South Park 20 Experience lesz, ahol a rajongók átélhetik és részeseivé válhatnak a rajzfilmsorozat húsz ikonikus és legnépszerűbb részének – csak nehogy a barátság rovására menjenek Eric beszólásai. Aki pedig csak élvezni szeretné kedvenc animációs produkcióját, a rendezvény alatti vetítéseken bármikor megnézheti a szívének legkedvesebb epizódokat. A játékosabb kedvűek számára lehetőség nyílik a South Park: The Fractured But Whole elnevezésű vadonatúj videojáték kipróbálására, amely idén decemberben kerül kereskedelmi forgalomba. Az alternatívabb szórakozás kedvelői várhatóan Ron English világhírű popkult képzőművész kiállítása is le fogja kötni, amely során húsz különböző művész alkotása lesz megtekinthető. A tárlatot kifejezetten a South Park 20. évadának tiszteletére nyitják meg, így vélhetően pont annyira ikonikus, ironikus és szarkasztikus lesz, mint maga a sorozat. Emellett az igazi fanok egy retrospektív galériát is meglátogathatnak, ahol az 1997-es pilot epizód eredeti kép és hanganyagát tekinthetik meg.

SouthPark-6

A népszerű műsorvezető és standup komédiás, Chris Hardwick moderálása mellett egy nyilvános előadásra is beülhetnek a látogatók, ahol az új videojáték mellett bepillantást nyerhetnek a South Park két évtizedes evolúciójába, és választ kaphatnak régen megválaszolatlan kérdéseikre is.

A South Park huszadik évada szeptemberben érkezik meg Amerikába a Comedy Central képernyőjére, de a magyar rajongók is még ugyanabban a hónapban élvezhetik az új évadot a Viacom magyar humorcsatornáján.