Főoldal Bulvár Külhon Utoljára alakította Indiana Jones karakterét Harrison Ford

Utoljára alakította Indiana Jones karakterét Harrison Ford

Nem tervezi a visszavonulását Harrison Ford, ugyanakkor arról is beszélt, hogy Indiana Jonest utoljára alakította az Indiana Jones és a sors tárcsája című, a magyar mozikban jövő héttől vetítendő filmjében – számolt be róla vasárnap a deadline.com hollywoodi hírportál.

A 81 éves színész a CNN műsorában mondta el, hogy nincs szándékában felhagyni a színészettel, mert nem érzi jól magát munka nélkül. „Szeretek dolgozni. Szeretem hasznosnak érezni magam” – fogalmazott.

Mint hozzáfűzte, filmszínészként a többiekkel való közös munkát, „az együttműködés intenzitását és bensőségességét” szereti a legjobban.

A magyar mozikban szerdától látható Indiana Jones és a sors tárcsájában játszott főszerepéről a Total Film című magazinnak azt nyilatkozta: „Utoljára játszom ezt a szerepet. Várhatóan ez lesz az utolsó alkalom, hogy a karakter (Indiana Jones) megjelenik a filmvásznon”.

A James Mangold rendezésében forgatott két és fél órás produkcióban szerepel Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Antonio Banderas és John Rhys-Davies is.

A kalandfilm világpremierjét a májusi cannes-i filmfesztiválon tartották. A fesztivál tiszteletbeli Arany Pálma-díjjal tüntette ki Harrison Fordot.

Forrás: MTI

Előző cikkÚjabb ókori hajóroncsra bukkantak Horvátországban
Következő cikkHorváth Tamás koncert decemberben az Arénában