Főoldal Szabadidő Televízió Vince Vaughn és Colin Farrell A törvény nevében második évadában

Vince Vaughn és Colin Farrell A törvény nevében második évadában

Immár hivatalossá vált, hogy az HBO nagysikerű sorozatának, A törvény nevében második évadának két főszereplője Colin Farrell és Vince Vaughn lesznek. Előbbi nyomzót, utóbbi bűnözőt fog alakítani a nyolcrészes évadban.

a_torveny_neveben_2

Második évadával folytatódik az HBO 2014-ben debütált dráma-sorozata, A törvény nevében (True Detective). Az első évad gyorsan a nézők és a kritikusok kedvencévé vált, amelyben a két főszereplő, Matthew McConaughey és Woody Harrelson egyaránt parádés alakítást nyújtott. Az első évadban a két louisianai nyomozó együtt dolgozott egy 17 évvel korábban történt rituális gyilkosság ügyében. Amikor egy új információ kapcsán az ügyet újra előveszi a rendőrség, a nyomozók meghallgatják őket és felelevenednek a régi emlékek. A visszatekintés során kiderülnek az okkultista felhangokkal teli bűnügy részletei, a nyomozók ellentmondásos kapcsolata, valamint a magánéletük is.

A törvény nevében nem hagyományos sorozat több évadon át futó történettel és szereplőkkel, hanem egy antológia-sorozat, ahol minden évad egy-egy újabb történetet ölel fel, új üggyel és új szereplőkkel.

A második évadról eddig nem sokat lehetett tudni, bár sok pletyka kapott szárnyra a színészek neveit illetően. Most azonban végre kiderült néhány hivatalos információ: az elsőhöz hasonlóan a második évad is nyolc egyórás részből fog állni, azonban most nem kettő, hanem három nyomozó és egy hivatásos bűnöző áll majd a történet középpontjában, akik egy rejtélyes gyilkosságot követően arra kényszerülnek, hogy együtt bogozzák ki az ügy hátterében húzódó szövevényes összeesküvés szálait.

Két főszereplő kilétére is fényt derült: Colin Farrell egy zaklatott nyomozót, Ray Velcorot alakítja, aki egyszerre vergődik a korrupt felettesei és egy hivatásos bűnöző markában, akinek egy életre az adósa. Vince Vaughn Frank Semyon, egy hivatásos bűnöző szerepében tűnik fel, akit egy fontos üzletfelének halála miatt az a veszély fenyeget, hogy elveszíti az eddig felépített birodalmát, éppen amikor törvényes útra térne.

A második évad írója újfent Nic Pizzolatto lesz, executive producerként pedig rajta kívül az előző évad két főszereplője, Matthew McCanoughey és Woody Harrelson, valamint a rendező, Cary Joji Fukunaga is részt vesz a produkcióban. A második évad első két epizódjának rendezője Justin Lin lesz.