Főoldal Kultúra Zene Bemutatkozik Cozombolis legújabb videoklipje

Bemutatkozik Cozombolis legújabb videoklipje

Cozombolis Leonidász Péter a minap rukkolt elő legfrissebb szerzeményével, amely a Legyen most tánc címet kapta. A dalhoz klipet is forgatott a görög származású énekes és a videó napok alatt nagy népszerűségre tett szert.

cozombolis_legyen_most_tanc

Az énekes rajongói szinte tűkön ülve várták, hogy Cozombolis végre megmutassa nekik újdonságát. Az előadó nem aprózta el, hiszen rögtön videoklippel tartott premiert közösségi oldalán. Cozi ismét hozza a tőle megszokott izgalmas hangzásvilágot, amelyet a legtöbb hazai rádiókban már hallhat is a közönség. A Shiraz Hotelben (Egerszalók) forgott Legyen most tánc klipje azonban más, mint a korábbi videók, hiszen egyszerre láthatunk benne romantikus és pikáns szálakat. A Leo rendezte kisfilmben továbbá szerepel Cozombolis felesége, Gréta, aki még egy pofont is lekever párjának. Nem csoda hát, hogy videoklipet pár nap alatt több ezren megtekintették a legnagyobb videomegosztón…

„A Legyen most táncot elsősorban a korosztályomnak, valamint a nálam idősebbeknek ajánlanám. Ugyanis azt vettem észre, hogy az én zenéim főleg őket érintik meg, hiszen van már némi élettapasztalatuk és könnyebben átérzik, hogy mit szeretnék nekik elmondani” – árulta el Cozi a dal kapcsán.

„Volt bennem némi félsz a forgatás előtt, ugyanis nem ismertem a kliprendező csapatot. A rendező nem más volt, mint VV Leo, aki hamar meggyőzött arról, hogy nagyon jó klipet fog nekem csinálni. Pozitívan csalódtam a stábban és teljes mértékben elégedett vagyok a végeredménnyel.” – tette még hozzá.