Főoldal Életmód Vásárlás Silan Soft & Oils: kényeztetés a ruháknak

Silan Soft & Oils: kényeztetés a ruháknak

Gyakran ismételt közhely, hogy a ruha teszi az embert. De sokszor szeretnénk a ruháinkkal is éppúgy törődni, mint a bőrünkkel, a hajunkkal vagy a testünkkel. A három variánsban elérhető Silan Soft & Oils értékes illatos olajainak köszönhetőn kényezteti a ruháinkat. A Silan új öblítő választékát a kozmetikai ipar legújabb innovációi ihlették. Csodálatos kényeztetést és egyedülálló puhaságot kölcsönöz a ruhaszálaknak minden mosásnál.

SilanSoftOils

Az új, értékes illatos olajokat tartalmazó Silan Soft & Oils innovatív és gyorsan felszívódó formulája minden mosás alkalmával védi és csodálatosan puhává varázsolja a ruhákat, és hosszan tartó frissességével pedig kényezteti az érzékeinket.

A Silan Soft & Oils három illatváltozatban érhető el, melyektől a ruhák nemcsak kellemes illatúak, de csodálatosan puhák is lesznek. A Silan új, prémium választéka egyedülálló flakonjával és áttetsző folyadékával is felhívja magára a figyelmet.

A Silan Soft & Oils Gold lebilincselő élményt nyújt természetes gyümölcsös illatával. Egyedülállóan gyengéd illatából kiérezni a friss gyümölcsvirágok, érzéki fás illatjegyek valamint a vanília és pézsma púderes aromáját, melynek révén belemerülhetünk a Silan Soft & Oils előkelő világába.

A Silan Soft & Oils Blue illata magával ragadja érzékeinket. A gyümölcsök frissessége lágyan vegyül a lédús barack, a fehér virágok, a finom rózsák, a fás illatjegyek és a pézsma érzéki keverékével, amely illatok hosszantartó frissességet nyújtanak.

A Silan Soft & Oils Purple megnyerő gyümölcsös illatkombinációval rendelkezik. A fehér virág, a kék ibolya és a gyöngyöző barack finom, lágy illata kellemesen keveredik az érzéki fás illatokkal és a pikáns elemek párosításával.