Főoldal Szabadidő Koncertek A Monster Truck lesz a Nickelback előzenekara

A Monster Truck lesz a Nickelback előzenekara

A Nickelback előző koncertkörútját óriási érdeklődés kísérte hazánkban is, 2 hónappal a budapesti buli előtt már minden jegy elkelt. Bár az új turné csak szeptember 30-án indul majd Helsinkiben, de a Nickelback tagjai már elkezdték a felkészülést, és folyamatosan csöpögtetik az információkat az újabb show kapcsán.
monster_truck

Pár napja bejelentették, hogy a szintén kanadai Monster Truck csapattal turnéznak 2015-ben, akik már egyre komolyabb nemzetközi figyelmet tudhatnak magukénak.

A 2008-ban alakult banda tagjai különböző alternatív rock zenekarokból érkeztek és kezdtek együtt valami egészen másba: a hard rock, a punk és a klasszikus rock főbb stílusjegyeit ötvözték beépítve a grunge hatását is, amiből izgalmas dalok születnek folyamatosan, jó pár közülük az amerikai rock listák élmezőnyébe is bekerült az elmúlt években. Koncerteztek már az USA-ban Slash-sel és a Deep Purple-lel is, a Nickelback turné lesz az első tengerentúli kirándulásuk.

Az október 16-i, budapesti Nickelback koncertre most még kaphatók belépők, de az előző turné tapasztalatai szerint nem érdemes a jegyvásárlást túl sokáig halogatni. Jegyek kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.