Főoldal Kultúra Film A Wonder Woman 1984 tartja magát az amerikai kasszasikerlista élén

A Wonder Woman 1984 tartja magát az amerikai kasszasikerlista élén

A Wonder Woman 1984 megtartotta vezető helyét a hétvégén az észak-amerikai mozis kasszasikerlista élén – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A szuperhősfilmre péntektől vasárnapig további 3 millió dollárért (882 millió forintért) váltottak jegyet a nézők, akik a pandémia ellenére is elmentek a mozikba. A Wonder Woman 1984 észak-amerikai bevétele így már elérte a 32,6 millió dollárt (9,6 milliárd forintot), míg tengerentúli jegyeladásaiból eddig 98,8 millió dollár (29 milliárd forint) folyt be. Ezzel a Warner Bros. produkciójának  globális bevétele már 131,4 millió dollárra (38,6 milliárd forintra) rúg.

A DreamWorks animációs filmje, a Croodék: Egy új kor a második lett a mozis toplistán 1,8 millió dolláros (529 millió forintos) jegybevétellel, amivel együtt globális jegyeladása már 127,8 millió dollár (37,5 milliárd forint).

A Universal A kapitány küldetése című westernfilmje, amelynek főszerepét Tom Hanks alakítja, 1,2 millió dollárral (353 millió forinttal) lett a hétvégi toplista harmadik helyezettje. Karácsonyi bemutatása óta gyűjtött észak-amerikai jegybevétele 7,1 millió dollár (kétmilliárd forint).

Forrás: MTI

Előző cikkII. Erzsébet királynő idén már megtartaná az éves születésnapi eseményét
Következő cikkAz embernél nagyobbak voltak az óriásfogú őscápák, vagyis megalodonok újszülött utódai