Főoldal Kultúra Zene Ákos visszatér a gyökerekhez – itt az Igazán

Ákos visszatér a gyökerekhez – itt az Igazán

Erősen szintipopos hangzásvilággal, némi komor hangulatot, ám annál több tartalmi mondanivalót hordozva érkezett meg Ákos legújabb dala, az Igazán. Ami egyébként egy EP része, mely négy dalt tartalmaz – a címadóhoz máris leforgatták a klipet is. A helyszínt – stílszerűen és arculathoz illően – a dunaújvárosi vasmű szolgáltatta.

akos_igazan

Aki déja vu-t érez, jó helyen kapizsgál, ugyanis a régi, jól bevált Bonanaza Banzai recept alapján készült a nóta, Hauber Zsolt oszlopos közreműködésével. Nagy valószínűséggel az Igazán is központi szerepet kap majd a 2014 decemberében megrendezendő dupla Aréna-koncerten.

A zenehallgatási szokások jelentősen megváltoztak az utóbbi években, az emberek nagy többsége csak egyes dalokat hallgat, albumot nagyon ritkán vagy soha. Az EP némileg ahhoz hasonlít, ahogy régen az irodalmi folyóiratok fejezetenként, folytatásokban közöltek regényeket” – mondta Kovács Ákos. „Az Igazán folytatása jövő tavaszra várható egy újabb EP képében. Ha minden a tervek szerint alakul, 2015 őszén a nagylemez is napvilágot láthat, amennyiben jövő ilyenkor ennek a szónak egyáltalán lesz még értelme.” – fűzte hozzá a zenész.