Főoldal A világ New York Alessandra Ambrosio által borult a brazil zászló színeibe az Empire State Building...

Alessandra Ambrosio által borult a brazil zászló színeibe az Empire State Building New York-ban

Szeptember 7-én, szerdán este New York-ban az Empire State Building a brazil zászló színeiben ragyogott a brazil függetlenség napja alkalmából, miután azt megelőzően Alessandra Ambrosio brazil színésznő, modell és divattervező különleges világítási ceremóniát tartott.

Ambrosio Brazília New York-i főkonzuljával és az elnöki kereskedelmi kamarával együtt kapcsolta át a híres villanykapcsolót, majd körbejárta az újonnan átalakított Observatory Experience-t. Az Observatory vendégei részt vettek a Brazília-napi ünnepségen a Café Patoro nevű New York-i létesítménnyel, amely a 86. emeleti Observatoryban bukkant fel, hogy hagyományos brazil ételeket és finomságokat prezentáljon.

A Brazília Napja Brazília Portugália, Brazília és az Algarve-szigetek Egyesült Királyságától való függetlenségének emlékére rendezett ünnepség, amelyet Brazíliában és az Egyesült Államokban koncertekkel, fesztiválokkal és felvonulásokkal ünnepelnek. További információk az interneten találhatók.

Előző cikkTangófesztivált rendeznek Pécsen
Következő cikkEzüstös csillogással, lila fényben lesz kivilágítva az Empire State Building New York-ban ma este II. Erzsébet királynő emlékére