Főoldal Szabadidő Televízió Animációs sorozatok dömpingje várható a Comedy Central-on

Animációs sorozatok dömpingje várható a Comedy Central-on

Nem lesz borús ez az ősz. Legújabb évaddal érkezik a magyar képernyőkre az iszákos és szexmániás szuperkém, Archer, újra megnyit Bob burgerfalodája és jön a Family Guy várva várt 12. szezonja is.


comedy_family_guy

A kultikussá vált sorozat magyar rajongói megismerhetik a szexmániás szuperkém legújabb kalandjait, hiszen hamarosan a Comedy Central képernyőjén köszönthetjük az Archer 5. évadát. A főszereplőre élete eddigi leghúzósabb akciója vár, rettegett édesanyja, Mallory miatt lefoglalják minden fegyverüket, csak egy tisztes adag kokain marad a raktáron. Meglepő fordulat: Archerék beállnak drogdílernek! A sorozat készítői úgy gondolták, hogy felrúgják az eddigi koncepciót és teljesen új szemszögből közelítik meg a folytatást. Rögtön az iskolakezdés után, szeptember 2-án startol az Archer Vice, megdöbbentő fejleményekkel.

A Family Guy hívei is megkapják a 12. évadot, amely egy megrázó tragédiával indul. A család kedvence súlyos balesetet szenved, így Griffinéknek búcsút kell venniük Briantől. De vajon a nézőknek is? Netán az írók csak a hangulatot akarták fokozni? A sorozat legújabb részeiből minden kiderül, annyi bizonyos, hogy a kutyából nem lesz szalonna. Seth MacFarlane agymenései szeptember 9-től láthatóak a magyar humorcsatornán.

comedy_bob_burgerfalodaja

Mivel az őrültség nem ismer határokat, ezért Bob a negyedik szezonra is kinyitja hamburgerezőjét. Hogy minek? Leginkább a mi szórakoztatásunkra, merthogy a büfé továbbra sem kapott Michelin-csillagot, de még a város, sőt a környék kedvence gyorsétterme se lett. Nincs mese: Bob a burgerfaloda üzemletetésén túl egy kis mellékest is bevállal és gyerekei iskolájában tanít közgazdaságtant. Szeptember 30-tól Bob visszatér!