Főoldal A világ New York Az Empire State Building kék színben ragyogott Percy Jackson születésnapján a Disney+...

Az Empire State Building kék színben ragyogott Percy Jackson születésnapján a Disney+ együttműködésével

Augusztus 18-án, csütörtökön az Empire State Building világhírű tornyának fényei kék színben ragyogtak Percy Jackson születésnapja alkalmából New York-ban.

A népszerű Percy Jackson és az olimposziak című könyvsorozatban az Empire State Building fiktív “600. emeletén” található az Olümposz-hegy, a görög istenek otthona. A Rick Riordan által írt Pentalógia fantasy-regényekből 2024-ben Disney+ sorozat lesz.

A torony kék színű fényeiről készült nagy felbontású képanyag és b-roll letölthető innen. További információk online találhatók.

Az Empire State Buildingről, néhány szóban

Az Empire State Building, a “világ leghíresebb épülete”, amely az Empire State Realty Trust, Inc. (ESRT: NYSE) tulajdonában van, a talapzattól az antennáig 1454 láb magasan Manhattan belvárosa fölé emelkedik. Az Empire State Building Observatory Experience 165 millió dolláros újragondolása teljesen új élményt nyújt egy külön vendégbejárattal, egy kilenc galériával rendelkező interaktív múzeummal és egy újratervezett, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkező 102. emeleti kilátóval. A világhírű 86. emeleti obszervatóriumba, az egyetlen 360 fokos, New Yorkra és azon túlra is kilátást nyújtó szabadtéri obszervatóriumba vezető út a látogatókat a New York-i élmény egészére orientálja, és az épület ikonikus történetétől a popkultúrában elfoglalt jelenlegi helyéig mindent felölel.  További információk a www.esbnyc.com oldalon. Az American Institute of Architects által “Amerika kedvenc épületének” nyilvánított, az Uber által a világ legnépszerűbb utazási célpontjának, a Tripadvisor 2022-es Travelers’ Choice Best of the Best (A legjobbak legjobbjai) szavazásán az Egyesült Államok első számú látványosságának, a Lonely Planet által pedig New York City első számú látványosságának választott épület évente több mint 4 millió látogatót fogad a világ minden tájáról.

Az épület 2011 óta teljes egészében megújuló szélenergiával működik, és számos emeletén elsősorban sokféle irodabérlő, például a LinkedIn és a Shutterstock, valamint olyan kiskereskedelmi lehetőségek, mint a STATE Grill and Bar, a Tacombi és a Starbucks találhatók. További információkért és az Observatory Experience jegyekért látogasson el az esbnyc.com weboldalra, vagy kövesse az épület Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, YouTube vagy TikTok felületeken.

Előző cikkHogyan óvjuk a bőrünket napallergia esetén?
Következő cikkMától elérhető az HBO Maxon a Trónok harca előzménysorozata