Főoldal Divat, szépség Bőrápolás Bemutatkozik a legújabb L’Oréal Nutri Gold termékcsalád

Bemutatkozik a legújabb L’Oréal Nutri Gold termékcsalád

Megérkezett a Nutri Gold termékek legújabb generációja: ezúttal egy különleges krémmel és egy rendkívüli arcolajjal kényeztet minket a L’Oréal.

Nutri-Gold arckrém és arcolaj

Az új megatrend a szépségápolásban az olaj.  A L’Oréal Paris megalkotta az új Nutri Gold különleges krémet és rendkívüli arcolajat, melyekben védő és antioxidáns tulajdonságairól ismert olajokat és értékes tápanyagokat egyesít a tápláltabb és ragyogóbb bőrért.

Nutri-Gold Különleges krém

Ebben a krémben levendula és rozmaring esszenciális olaj egyesül a bőrnyugtató hatásáról ismert fehér jázminnal. Könnyű krém olaj mikro –gyöngyökkel gazdagítva, gyengéden olvad el a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragadós érzetet hagyna, és hosszantartó kényelemérzetet ad. A leírás szerint a használata után a bőr felébred, intenzíven táplált és ragyogónak tűnik. Néhány napos használat után a bőr feltöltődik, a fáradság vonalai halványulnak, a bőr tónusa ragyogóbbnak látszik.

nutri_gold_arckrem_2  nutri_gold_arckrem_1

Nutri-Gold Rendkívüli arcolaj:

A rendkívüli olaj intenzíven táplálja a bőrt 8 esszenciális olaj segítségével (levendula, rózsa, rozmaring, kamilla, majoranna, muskátli, narancs, angol levendula). Érzéki aromával hidratál és táplál, hogy ragyogást adjon a bőrnek és visszaadja rugalmasságát. Különleges textúrája nem zsíros és nem ragad, ezáltal használata még több lehetőséget rejt magában. Olyan különleges esszencia, mely bármely bőrtípus és korcsoport számára ideális. A leírás szerint a bőr azonnal táplált és hidratáltnak tűnik, kényelemérzete nő és ragyogóbb. Néhány napos használat után  bőr tónusosabb, élettel telin ragyog.

nutri_gold_arcolaj_1 nutri_gold_arcolaj_2

Természetesen személyesen is kipróbáljuk mind a két Nutri Gold terméket, melyekről egy részletesebb tesztet is olvashattok majd itt a Napimagazinon!