Site icon Napimagazin

Bemutatkozik az Essential Looks Modern Glamour kollekciója

Idén szeptember 27-én volt a Schwarzkopf Professional nagyszabású Trendfesztiválja, melyre több mint 650 fodrász érkezett. Első alkalommal adott otthont az eseménynek a Bálna kulturális centrum, ahol a tartalmas szakmai programok és a legújabb Essential Looks trendek bemutatása mellett, a szórakozás is helyet kapott. Az innováció jegyében minden megújult termékről átfogó bemutatóval és ezeket kiegészítő show elemekkel (15 fellépő csapat, 121 hajmodell) készült a Schwarzkopf Professional csapata.


A Schwarzkopf Professional félévente elhozza a nemzetközi kifutók trendjeit, kiválasztva a legegyedibb stílusokat, így inspirálva a fodrászokat világszerte. Az Essential Looks aktuális Modern Glamour kollekciója ellenállhatatlan és sok oldalú trend, mely a régi, klasszikus hollywoodi stílusból merít, de egy arcpirítóan vagány, mai köntösbe teszi elérhetővé.

Az Essential Looks kreatív csapata a kollekciót három elkülönülő stílusban álmodta meg, melyek közös nevezője a Modern Glamour életérzés. Steve Hogan, a Schwarzkopf Professional kreatív igazgatója így definiálja az irányzatokat:

„A modern, befejezetlen hatású textúrák, melyeket Bardot munkássága inspirált, olyan hatást keltenek, mintha csak most keltünk volna ki az ágyból. Az Undone Glamour a lezser stílust követi és a fiatalabb generációhoz szól. A Metal Chic ugyancsak a merészebb hozzáállást sugallja, kemény, magabiztos, szinte tapintható kontrasztokkal. Eközben a Boho Curl trend maga a vad, bohém szenvedély, ahol önálló nők foglalnak állást az ösztönös magabiztosság mellett.”

METAL CHIC

A divatvilág vezető irányvonala, a rendkívül stílusos metál fényességet tartotta követendő példának. Luxus anyagok és a szofisztikált karcos-ezüst, arany, ón és rózsa árnyalatok adnak egy extra lökést, a már alapból is briliáns trendnek. Mindez szinte tapintható textúrákat és sokkoló végeredményt eredményez. A lágyan csillogó metál pedig tökéletes hajalapot nyújt a fényes sötétkéknek és gazdag csokoládébarnának. A Shadow Light hajfestési technika kontrasztos vibrálást hoz létre, mely valódi tartalommal ruházza fel a nagyobb vagy kisebb területeken történő hajszínváltoztatást.

BOHO CURL

Édes bohémság! Ez a trend a gazdag feketétől egészen az izzó vörösig terjedő skálán hódol a lázadó Rock Chic megjelenésnek. Sokoldalú, textúrált anyagok, szexi minik és a 70-es éveket idéző, smaragdzöld kordbársony nadrágok jellemzik. Kézileg gyártott, aprólékos részletesség a trend ismertetőjegye, ezzel is hangsúlyozva a texturáltságot és a bohém, hippivilágot idéző, klasszikus hangulatot. Világos-sötét színek játéka az osztott és kerekített formákban, melyet a Dappling Colouring hajfestési technikával érhetünk el. Ez a technika barna és arany tónusokat használ, mellyel könnyedén elérhetjük a természetes, színátmenetes végeredményt.

UNDONE GLAMOUR

Az aktuális kifutó trend nem szűkölködött bemutatni a lezser stílust. Legyen szó pontosságról, díszítésről, tincsességről, vagy texturáltságról, ez a stílus nem erőlködik, hanem szimplán ellenállhatatlanná varázsolja viselőjét. Karaktere magában foglalja a hangsúlyos feketét és az érett magabiztosságot. Magas gallérok, cipzárak, luxus anyagok, illetve sok bőr jellemzi ezt a lazább stílust. A frizura nem követi a klasszikus hajvágási normákat, lezser hozzáállása felismerhető a kontrasztos hajhosszúságban és a kócos textúrákban. A Kiss Colour hajfestési technikában a színkombinációk használata lehet egészen finom, vagy nagyon merész is, az igényektől függően. Számtalan napsütötte szőke színárnyalat, leheletnyi karamell tónussal fűszerezve, amely mesés, a legújabb trend által ihletett külsőt eredményez. Az undone stílus karakterjegyei közé tartozik a természetes megjelenés, a kócos hullámok, utcai kontyok és lezser copfok.

Az Essential Looks Modern Glamour trendkollekció megalkotásához hozzájáruló nélkülözhetetlen, innovatív és áttörő termékek teszik teljessé a Schwarzkopf Professional palettáját:

Igora Royal Absolutes és Absolutes Age Blend

Ahogy telik az idő, láthatóvá válnak az öregedés jelei hajunkon is. Az Igora Royal Absolutes és a 10 új Absolutes Age Blend árnyalat, melyek 100%-osan fedő termékcsaládunk tagjai, csökkentett illatanyag tartalommal. Kollagént és sziliamint tartalmaz, mely kiváló puha tapintást nyújt.


Az Igora Royal Absolutes és az Igora Royal Absolutes Age Blend között a különbség az, hogy az Igora Royal Absolutes intenzív divatárnyalatot és 100%-os fedést nyújt egy lépésben, míg az Absolutes Age Blend-del egy finomabb, lágyabb és természetesebb végeredményt kaphatunk, természetesen 100%-os ősz haj fedés mellett.

 

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil szortiment regeneráló termékei tartalmazzák a BC Oil Miracle család összes pozitív tulajdonságát, különösen azokat, melyek ápolják a száraz, vagy sérült hajat. Rengeteg hölgy használ hajkiegyenesítőt, mely dehidratálja a hajat, így a frizura fakónak és élettelennek hathat. Folyamatosan nő az olyan hajolajok iránti érdeklődés, melyek valamilyen hasznos, „egzotikus” összetevőt tartalmaznak és hatásosan ápolják a sérült hajszerkezetet. A kaktuszfüge magja gazdagon tartalmaz esszenciális zsírsavakat és tokoferolt. Megvédi a hajat a külső hatásoktól, stimulálja a sejteket és intenzíven hidratál. A formula továbbá kombinálja a természetes olajokat mikronizált keratinnal, mely segít újjáépíteni a haj szerkezetét, anélkül, hogy elnehezítené. Virágos, púderes illatú.

A szortiment négy kiváló terméket tartalmaz, nyolc különböző kiszerelésben. A BC Oil Miracle Barbary Fig elérhető 2014 novemberétől  a Schwarzkopf Professional fodrász szalonokban:

• BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Treatment – Mikro-Keratinos hajerősítő olaj: kaktuszfüge olaj kivonattal, mely puhítja, ápolja és helyreállítja a száraz, sérült, vagy töredezett hajat. Erőssé, fényessé és puhává teszi a hajat, anélkül, hogy elnehezítené.

• BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Shampoo – Hajerősítő sampon: mélyen tisztít és intenzíven ápolja a hajat. Erős, fényes és selyempuha lesz a haj, a mikro-keratin technológiának és a kaktuszfüge olajnak köszönhetően, mely gazdag antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban.

• BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Conditioning Milk – Hajerősítő és ápoló balzsam: gazdag olaj kivonatával ápolja és hidratálja a száraz, vagy sérült hajat. Gazdagon puhító és fésülést elősegítő balzsam.

 BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Mask – Hajerősítő maszk: gazdag, krémes textúrája szinte beleolvad a hajba és feltölti a száraz, sérült hajat. Erőssé, rugalmassá és puhává teszi a hajat.

BC Oil Miracle Rose Oil

Az új BC Oil Miracle Rose Oil az első Schwarzkopf Professional sorozat a haj és a fejbőr kényeztetésére. Fedezze fel az aromákban gazdag, értékes rózsaolajat, mely kíméletesen nyugtatja, ápolja, hidratálja a hajat és a fejbőrt egyaránt. A termék kiegészíti a már meglévő hajápoló olajokat. Az új BC Oil Miracle Rose Oil hajsampon és hajolaj 2014 szeptemberétől elérhető a Schwarzkopf Professional fodrász szalonokban.

OSiS+ GLAMINATION

Az új OSiS+ Glamination termékkollekcióval a Schwarzkopf Professional elsőként hozott létre egy olyan hajformázó szortimentet, mely teljesen megfelel az új igénynek: lenyűgöző haj, mely mégsem hat formázottnak. Az új termékcsalád értékes összetevői kombinálják az effektív formázást, az ultrakönnyű fényes hatással, a lehető legtermészetesebb megjelenés és hajérzet érdekében. Az OSiS+ Glamination szortiment 5 innovatív terméket tartalmaz, mely lefedi a nők legfontosabb formázási igényeit: volumen, puhaság, tartás és ragyogás. Az új OSiS+ Glamination elérhető 2014 szeptemberétől a Schwarzkopf Porfessional fodrász szalonokban:

• OSiS+ Glamination Prime Prep Spray: multi funkciós spray, mely könnyen kezelhetővé teszi a hajat, növeli a volumenét és ragyogó fényt ad. Véd az erős fésüléstől, a hajszárítás káros hatásaitól és az UV sugaraktól.

• OSiS+ Glamination Plumping Shine Mousse: könnyed, mégis gazdag, krémes állagú hajhab az igazán dús volumenért és gyönyörűen fényes hajért, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Véd az UV sugaraktól.

• OSiS+ Glamination Strong Glossy Holdspray: elbűvölő fény és bársonyosan puha haj. Erős tartást ad, hogy bármely stílus könnyedén rögzíthető legyen, anélkül, hogy a haj elnehezülne.

• OSiS+ Glamination Smooth Polish Elixir: puha és egyenes hatás, különlegesen bársonyos pehelysúlyú formula, mely könnyen kezelhetővé teszi a hajat és fényt ad.

• OSiS+ Glamination Light Glossy Holdspray: rugalmas tartást és laza texturát nyújt egy termékben. Jól kezelhetővé és rugalmassá tesz minden hajtípust. Használatával a haj természetes és rendkívül finom tapintásúvá válik.

Megújult [3D]MEN – új dimenzió a férfi hajápolásban

Amikor a hajról van szó, a férfiak hatékony és speciális termékeket, azonnali hatást, gyors és egyszerű megoldást igényelnek. A megújult [3D]MEN termékekkel a Schwarzkopf Professional a férfi hajápolás új szintjét alkotta meg, megoldást kínálva az ápoláshoz, formázáshoz. Az új szortiment hat ápoló és három formázó terméket tartalmaz. Minden hajápolási termék a Tricho technológia hármas rendszerének köszönhetően erősíti a hajat, azonnal felfrissíti a fejbőrt és aktiválja a hajhagymákat.


A termékek elérhetőek normál, zsíros, korpásodásra hajlamos és elvékonyodó hajra egyaránt:

• [3D]MEN Hair & Body Sampon: frissítő hatású kétfunkciós sampon hajra és testre. A hajon erős és egészséges hajérzetet nyújt. A mentol a fejbőrön hat, frissítő és hűs érzetet ad. A koffein összetevő stimulálja a hajhagymákat.

• [3D]MEN Mélytisztító Sampon: megtisztítja a makacs lerakódásoktól a hajat, eltávolítja az olaj nyomait normál és zsíros hajon egyaránt.

• [3D]MEN Korpásodás elleni Sampon: a korpa azonnali és hatásos eltávolítása. Gyengéd sampon keratin, cink-pirition és allantion összetevővel. Erősíti a hajat és segít megszüntetni a viszkető érzést.

• [3D]MEN Korpásodás elleni tonik: a korpa eltávolítása és segítsége a viszkető érzés és vagy pirosság kialakulásának megelőzésében. Hidratálja, nyugtatja a fejbőrt.

• [3D]MEN Hajaktiváló Sampon: aktiválja a hajhagymákat és segít a hajsűrűség visszaállításában, a hajhullás csökkentése által. A pantenol hidratálja a fejbőrt, a taurin összetevő erősíti, a karnitin pedig stimulálja és aktiválja a hajhagymákat.

• [3D]MEN Hajaktiváló Szérum: a hajhagymák aktiválása és hatékony segítség a hajsűrűség visszaállításában. Kombinált hatást gyakorol a hajra, fejbőrre, hogy fokozza a hajszálak növekedéséért felelős anyagok termelődését és értékes tápanyagokat szállítson a hajtüszőknek.

• [3D]MEN Erős tartást adó hajzselé: extrém erős tartás, strukturált formák és természetes fény jellemzi ezt a hajzselét, amely a férfiak minden hajformázási igényeit kielégíti.

• [3D]MEN Hajformázó Wax: maximális formálhatóság, gravitációt meghazudtoló formák. Természetes fényű végeredmény.

• [3D]MEN Textúrázó Hajkrém:  erős tartás, matt hatás. Formázható textúra a kócos hatásért. Használható enyhén nedves, vagy száraz hajon is.

 

Exit mobile version