Főoldal Divat, szépség Hajápolás Bemutatkozik az Essential Looks Modern Glamour kollekciója

Bemutatkozik az Essential Looks Modern Glamour kollekciója

Idén szeptember 27-én volt a Schwarzkopf Professional nagyszabású Trendfesztiválja, melyre több mint 650 fodrász érkezett. Első alkalommal adott otthont az eseménynek a Bálna kulturális centrum, ahol a tartalmas szakmai programok és a legújabb Essential Looks trendek bemutatása mellett, a szórakozás is helyet kapott. Az innováció jegyében minden megújult termékről átfogó bemutatóval és ezeket kiegészítő show elemekkel (15 fellépő csapat, 121 hajmodell) készült a Schwarzkopf Professional csapata.

IMG_1719_sm
A Schwarzkopf Professional félévente elhozza a nemzetközi kifutók trendjeit, kiválasztva a legegyedibb stílusokat, így inspirálva a fodrászokat világszerte. Az Essential Looks aktuális Modern Glamour kollekciója ellenállhatatlan és sok oldalú trend, mely a régi, klasszikus hollywoodi stílusból merít, de egy arcpirítóan vagány, mai köntösbe teszi elérhetővé.

IMG_2914_sm IMG_2937_sm

Az Essential Looks kreatív csapata a kollekciót három elkülönülő stílusban álmodta meg, melyek közös nevezője a Modern Glamour életérzés. Steve Hogan, a Schwarzkopf Professional kreatív igazgatója így definiálja az irányzatokat:

„A modern, befejezetlen hatású textúrák, melyeket Bardot munkássága inspirált, olyan hatást keltenek, mintha csak most keltünk volna ki az ágyból. Az Undone Glamour a lezser stílust követi és a fiatalabb generációhoz szól. A Metal Chic ugyancsak a merészebb hozzáállást sugallja, kemény, magabiztos, szinte tapintható kontrasztokkal. Eközben a Boho Curl trend maga a vad, bohém szenvedély, ahol önálló nők foglalnak állást az ösztönös magabiztosság mellett.”

schwarzkopf_metal_chic_1

METAL CHIC

A divatvilág vezető irányvonala, a rendkívül stílusos metál fényességet tartotta követendő példának. Luxus anyagok és a szofisztikált karcos-ezüst, arany, ón és rózsa árnyalatok adnak egy extra lökést, a már alapból is briliáns trendnek. Mindez szinte tapintható textúrákat és sokkoló végeredményt eredményez. A lágyan csillogó metál pedig tökéletes hajalapot nyújt a fényes sötétkéknek és gazdag csokoládébarnának. A Shadow Light hajfestési technika kontrasztos vibrálást hoz létre, mely valódi tartalommal ruházza fel a nagyobb vagy kisebb területeken történő hajszínváltoztatást.

schwarzkopf_boho_curl_1

BOHO CURL

Édes bohémság! Ez a trend a gazdag feketétől egészen az izzó vörösig terjedő skálán hódol a lázadó Rock Chic megjelenésnek. Sokoldalú, textúrált anyagok, szexi minik és a 70-es éveket idéző, smaragdzöld kordbársony nadrágok jellemzik. Kézileg gyártott, aprólékos részletesség a trend ismertetőjegye, ezzel is hangsúlyozva a texturáltságot és a bohém, hippivilágot idéző, klasszikus hangulatot. Világos-sötét színek játéka az osztott és kerekített formákban, melyet a Dappling Colouring hajfestési technikával érhetünk el. Ez a technika barna és arany tónusokat használ, mellyel könnyedén elérhetjük a természetes, színátmenetes végeredményt.

schwarzkopf_undone_glamour_salon_1

UNDONE GLAMOUR

Az aktuális kifutó trend nem szűkölködött bemutatni a lezser stílust. Legyen szó pontosságról, díszítésről, tincsességről, vagy texturáltságról, ez a stílus nem erőlködik, hanem szimplán ellenállhatatlanná varázsolja viselőjét. Karaktere magában foglalja a hangsúlyos feketét és az érett magabiztosságot. Magas gallérok, cipzárak, luxus anyagok, illetve sok bőr jellemzi ezt a lazább stílust. A frizura nem követi a klasszikus hajvágási normákat, lezser hozzáállása felismerhető a kontrasztos hajhosszúságban és a kócos textúrákban. A Kiss Colour hajfestési technikában a színkombinációk használata lehet egészen finom, vagy nagyon merész is, az igényektől függően. Számtalan napsütötte szőke színárnyalat, leheletnyi karamell tónussal fűszerezve, amely mesés, a legújabb trend által ihletett külsőt eredményez. Az undone stílus karakterjegyei közé tartozik a természetes megjelenés, a kócos hullámok, utcai kontyok és lezser copfok.

Az Essential Looks Modern Glamour trendkollekció megalkotásához hozzájáruló nélkülözhetetlen, innovatív és áttörő termékek teszik teljessé a Schwarzkopf Professional palettáját:

Igora Royal Absolutes és Absolutes Age Blend

Ahogy telik az idő, láthatóvá válnak az öregedés jelei hajunkon is. Az Igora Royal Absolutes és a 10 új Absolutes Age Blend árnyalat, melyek 100%-osan fedő termékcsaládunk tagjai, csökkentett illatanyag tartalommal. Kollagént és sziliamint tartalmaz, mely kiváló puha tapintást nyújt.

IGORA Royal Absolutes AgeBlend Tube and Box
Az Igora Royal Absolutes és az Igora Royal Absolutes Age Blend között a különbség az, hogy az Igora Royal Absolutes intenzív divatárnyalatot és 100%-os fedést nyújt egy lépésben, míg az Absolutes Age Blend-del egy finomabb, lágyabb és természetesebb végeredményt kaphatunk, természetesen 100%-os ősz haj fedés mellett.

 

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil szortiment regeneráló termékei tartalmazzák a BC Oil Miracle család összes pozitív tulajdonságát, különösen azokat, melyek ápolják a száraz, vagy sérült hajat. Rengeteg hölgy használ hajkiegyenesítőt, mely dehidratálja a hajat, így a frizura fakónak és élettelennek hathat. Folyamatosan nő az olyan hajolajok iránti érdeklődés, melyek valamilyen hasznos, „egzotikus” összetevőt tartalmaznak és hatásosan ápolják a sérült hajszerkezetet. A kaktuszfüge magja gazdagon tartalmaz esszenciális zsírsavakat és tokoferolt. Megvédi a hajat a külső hatásoktól, stimulálja a sejteket és intenzíven hidratál. A formula továbbá kombinálja a természetes olajokat mikronizált keratinnal, mely segít újjáépíteni a haj szerkezetét, anélkül, hogy elnehezítené. Virágos, púderes illatú.

BC_Oil_Miracle_Barbary_Aura_Master_kicsi_2

A szortiment négy kiváló terméket tartalmaz, nyolc különböző kiszerelésben. A BC Oil Miracle Barbary Fig elérhető 2014 novemberétől  a Schwarzkopf Professional fodrász szalonokban:

• BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Treatment – Mikro-Keratinos hajerősítő olaj: kaktuszfüge olaj kivonattal, mely puhítja, ápolja és helyreállítja a száraz, sérült, vagy töredezett hajat. Erőssé, fényessé és puhává teszi a hajat, anélkül, hogy elnehezítené.

• BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Shampoo – Hajerősítő sampon: mélyen tisztít és intenzíven ápolja a hajat. Erős, fényes és selyempuha lesz a haj, a mikro-keratin technológiának és a kaktuszfüge olajnak köszönhetően, mely gazdag antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban.

• BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Conditioning Milk – Hajerősítő és ápoló balzsam: gazdag olaj kivonatával ápolja és hidratálja a száraz, vagy sérült hajat. Gazdagon puhító és fésülést elősegítő balzsam.

 BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Mask – Hajerősítő maszk: gazdag, krémes textúrája szinte beleolvad a hajba és feltölti a száraz, sérült hajat. Erőssé, rugalmassá és puhává teszi a hajat.

BC Oil Miracle Rose Oil

Az új BC Oil Miracle Rose Oil az első Schwarzkopf Professional sorozat a haj és a fejbőr kényeztetésére. Fedezze fel az aromákban gazdag, értékes rózsaolajat, mely kíméletesen nyugtatja, ápolja, hidratálja a hajat és a fejbőrt egyaránt. A termék kiegészíti a már meglévő hajápoló olajokat. Az új BC Oil Miracle Rose Oil hajsampon és hajolaj 2014 szeptemberétől elérhető a Schwarzkopf Professional fodrász szalonokban.

Concept_RoseOil_Master_Pack_WIP_Simplified_kicsi_1

OSiS+ GLAMINATION

Az új OSiS+ Glamination termékkollekcióval a Schwarzkopf Professional elsőként hozott létre egy olyan hajformázó szortimentet, mely teljesen megfelel az új igénynek: lenyűgöző haj, mely mégsem hat formázottnak. Az új termékcsalád értékes összetevői kombinálják az effektív formázást, az ultrakönnyű fényes hatással, a lehető legtermészetesebb megjelenés és hajérzet érdekében. Az OSiS+ Glamination szortiment 5 innovatív terméket tartalmaz, mely lefedi a nők legfontosabb formázási igényeit: volumen, puhaság, tartás és ragyogás. Az új OSiS+ Glamination elérhető 2014 szeptemberétől a Schwarzkopf Porfessional fodrász szalonokban:

osis-glamination-1

• OSiS+ Glamination Prime Prep Spray: multi funkciós spray, mely könnyen kezelhetővé teszi a hajat, növeli a volumenét és ragyogó fényt ad. Véd az erős fésüléstől, a hajszárítás káros hatásaitól és az UV sugaraktól.

• OSiS+ Glamination Plumping Shine Mousse: könnyed, mégis gazdag, krémes állagú hajhab az igazán dús volumenért és gyönyörűen fényes hajért, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Véd az UV sugaraktól.

• OSiS+ Glamination Strong Glossy Holdspray: elbűvölő fény és bársonyosan puha haj. Erős tartást ad, hogy bármely stílus könnyedén rögzíthető legyen, anélkül, hogy a haj elnehezülne.

• OSiS+ Glamination Smooth Polish Elixir: puha és egyenes hatás, különlegesen bársonyos pehelysúlyú formula, mely könnyen kezelhetővé teszi a hajat és fényt ad.

• OSiS+ Glamination Light Glossy Holdspray: rugalmas tartást és laza texturát nyújt egy termékben. Jól kezelhetővé és rugalmassá tesz minden hajtípust. Használatával a haj természetes és rendkívül finom tapintásúvá válik.

Megújult [3D]MEN – új dimenzió a férfi hajápolásban

Amikor a hajról van szó, a férfiak hatékony és speciális termékeket, azonnali hatást, gyors és egyszerű megoldást igényelnek. A megújult [3D]MEN termékekkel a Schwarzkopf Professional a férfi hajápolás új szintjét alkotta meg, megoldást kínálva az ápoláshoz, formázáshoz. Az új szortiment hat ápoló és három formázó terméket tartalmaz. Minden hajápolási termék a Tricho technológia hármas rendszerének köszönhetően erősíti a hajat, azonnal felfrissíti a fejbőrt és aktiválja a hajhagymákat.

3DMension range_1
A termékek elérhetőek normál, zsíros, korpásodásra hajlamos és elvékonyodó hajra egyaránt:

• [3D]MEN Hair & Body Sampon: frissítő hatású kétfunkciós sampon hajra és testre. A hajon erős és egészséges hajérzetet nyújt. A mentol a fejbőrön hat, frissítő és hűs érzetet ad. A koffein összetevő stimulálja a hajhagymákat.

• [3D]MEN Mélytisztító Sampon: megtisztítja a makacs lerakódásoktól a hajat, eltávolítja az olaj nyomait normál és zsíros hajon egyaránt.

• [3D]MEN Korpásodás elleni Sampon: a korpa azonnali és hatásos eltávolítása. Gyengéd sampon keratin, cink-pirition és allantion összetevővel. Erősíti a hajat és segít megszüntetni a viszkető érzést.

• [3D]MEN Korpásodás elleni tonik: a korpa eltávolítása és segítsége a viszkető érzés és vagy pirosság kialakulásának megelőzésében. Hidratálja, nyugtatja a fejbőrt.

• [3D]MEN Hajaktiváló Sampon: aktiválja a hajhagymákat és segít a hajsűrűség visszaállításában, a hajhullás csökkentése által. A pantenol hidratálja a fejbőrt, a taurin összetevő erősíti, a karnitin pedig stimulálja és aktiválja a hajhagymákat.

• [3D]MEN Hajaktiváló Szérum: a hajhagymák aktiválása és hatékony segítség a hajsűrűség visszaállításában. Kombinált hatást gyakorol a hajra, fejbőrre, hogy fokozza a hajszálak növekedéséért felelős anyagok termelődését és értékes tápanyagokat szállítson a hajtüszőknek.

• [3D]MEN Erős tartást adó hajzselé: extrém erős tartás, strukturált formák és természetes fény jellemzi ezt a hajzselét, amely a férfiak minden hajformázási igényeit kielégíti.

• [3D]MEN Hajformázó Wax: maximális formálhatóság, gravitációt meghazudtoló formák. Természetes fényű végeredmény.

• [3D]MEN Textúrázó Hajkrém:  erős tartás, matt hatás. Formázható textúra a kócos hatásért. Használható enyhén nedves, vagy száraz hajon is.