Főoldal Divat, szépség Bőrápolás Megérkezett a L’Oréal új generációs bőrtökéletesítő termékcsaládja, a Skin Perfection

Megérkezett a L’Oréal új generációs bőrtökéletesítő termékcsaládja, a Skin Perfection

A 18-35 éveseknek ajánlott arcápoló család nem kevesebbet ígér, mint hogy csökkenti a bőrön található apróbb hibákat, egyenetlenségeket vagy épp az arcpírt. A Skin Perfection hivatalos arca ezúttal a L’Oréal legújabb nagykövete, a gyönyörű Blake Lively.

skin-perfection-blake-v2-cb

Skin Perfection hidratáló bőrjavító arcápoló a tökéletes bőrért

A mai stresszes életmód bizony már a fiatal bőrön is meglátszik. Éppen ezért könnyen kialakulhatnak bőrünkön a kitágult pórusok, az egyenetlen bőrfelület és az arcpír.

10 év kutatás után a L’Oréal laboratóriumai felismerték azt a 3 dimenziót, mely a bőr minőségéért leginkább felelős: bőrfelszín, bőrtónus és pórusok.

skinperfection_krem

A Skin Perfection a L’Oréal Paris első hidratáló bőrjavító arcápolója, amely láthatóan javítja a bőr minőségét. Perline-P-t tartalmaz, amely 3 bőrtökéletesítő összetevő keveréke és optimalizálja a bőr minőségét, a pórusokat, a bőr felszínét és tónusát.

A Skin Perfection-nek köszönhetően a bőrünk azonnal hidratáltnak, puhábbnak és simábbnak érződik. Egy hét után a pórusok összehúzódni látszanak, majd egy hónap után a bőr ideálisan egységesnek látszik.

A Skin Perfection termékcsalád többi tagja: 

Skin Perfeciton Koncentrált bőrjavító szérum a tökéletes bőrért

skinperfection_szerum

A L’Oréal Paris első koncentrált bőrjavító széruma. Az LR 2412 és a Perline-P kombinációja. Az LR 2412 erőteljes bőrjavító hatóanyag, mely a L’Oréal 10 éves kutatásának eredménye. Optimalizálja az epidermisz szerkezetét. A Perline-P hatóanyag pedig optimalizálja a bőrfelszín minőségét. Egy perc után a bőrfelszín simábbnak érződik, egy hét után a pórusok összehúzódni látszanak, szabad szemmel kevésbé láthatóak. Egy hónap után a bőr textúrája láthatóan javul.

Skin perfection 5in1 BB krém

A L’Oréal Paris első 5in1 BB kréme, amely bőrápoló hatóanyagokban gazdag (glicerin, allatonin Cg vitamin), hogy láthatóan javítsa a bőr minőségét.

skinperfection_bbkrem

5in1 hatás:  

24 órás hidratálás
bőszín tökéletlenségek elfedése
pórusok elfedése
egyenetlenségek simítása
bőrszín ragyogásának egységesítése és fokozása

SPF 25 faktoros fényvédővel védi a bőrét az UV sugaraktól. Összetétele elolvad a bőrön a természetes fedésért, amely egész nap tart. A  pórusok kevésbé láthatóak és a bőrnek nagyon természetes kinézetet ad. A  bőrszín tökéletlenségei halványulnak, a bőr egységesnek látszik. Egy hónap után a bőr textúrája javulni látszik, a bőr tónusa egységesebbnek tűnik és ragyog.

Skin Perfection Szemkörnyék ápoló

Az első szem alatti karikák elleni ápoló tökéletes tekintetért, a L’Oréal Paris-tól, ami duzzanat elleni koffeinnel és ragyogóvá tevő cg vitaminnal gazdagítva, ami javítja , frissíti és ragyogóvá teszi a szemkörnyéket. Felveszi a harcot a sötét karikák és a fáradság jelei ellen hat. Ragyogóbbá teszi a szem környékét frissebb, kipihentebb megjelenésért.

skinperfection_1