Főoldal Életmód Vásárlás Bemutatkoznak a legújabb Prada szemüvegek

Bemutatkoznak a legújabb Prada szemüvegek

A legújabb férfi és női Prada szemüvegkereteket geometrikus formák, vintage jegyek, letisztult formavilág és markáns színhasználat jellemzik.

PRSPR53S__30x40_M

A Prada úgy döntött, hogy felforgatja az elegancia szabályait azzal, hogy provokatív módon játszik a divat alapjaival. A hamarosan üzletekbe kerülő tavaszi és nyári szemüveg-kollekció darabjait a grafit elemek használata, a geometrikus vonalvezetés és a nagy, klasszikus formák jellemzik.

Emellett az új női Prada Mod szemüvegek az eleganciát helyezik előtérbe, melyekben a 60-as évek jegyei keverednek a kortárs formatervekkel. A kereteket acetáttal gazdagított fémprofilok kifinomult szerkezete teszi hangsúlyossá.

Az új férfi szemüveg-kollekció

A tavaszi-nyári férfi Prada szemüvegeket vékony profilok és fesztelen vonalak jellemzik. Az új minimalista fém kereteken a pop-art vonásai figyelhetők meg: a világos, élénk színárnyalatok alkalmazása általánosan jellemző az egész kollekcióra, amely újraéleszti a 80-as évek sportos eleganciáját.

PRSPR56S__30x40_M

Az új férfikollekció darabjai ugyan különböző formákban érkeznek, de mindegyiket a letisztultság és a geometrikus részletek jellemzik, hűek maradva ezzel a fegyelmezett, klasszikus stílushoz.

Prada női szemüvegek

 

Mod speciális kollekció

 

SPR 59S

A négyzetes formájú szemüvegeket a geometrikus vonalak, valamint az acetát és fémprofilok kreatív kombinációja jellemzi. A színvilágot tekintve a fekete, dohány, márvány és fehér elegáns árnyalatai párosulnak a szárak grafit elemeivel.

PR 59SS USA-5D1

SPR 60S

A pillangó formájú szemüvegek kifinomultságot árasztanak magukból, amely a fémprofillal keretezett front rész mindkét oldalán elhelyezett színezett acetát betéteknek köszönhető. Színpaletta tekintetében a fekete, márvány és a dohányszínek klasszikus és természetes árnyalataihoz nyúltak a Prada tervezői, melyeket a piros és a kék világos árnyalataival tettek élénkebbé.

PR 60SS SMN-9K1

VPR 05T

Ennek az optikai modellnek az esetében egy teljesen új irányt próbáltak ki a tervezők, ugyanis az egész szemüveg acetátból készült – ezzel is támogatja a napszemüvegek jellegzetes grafikai profilját. A frontrészen megfigyelhető szögletes fémrészletek a teljes kollekció vezérmotívumai, amelyek egyben a modern elegancia szimbólumai is. Elérhető a fekete árnyalataiban, klasszikus és közép-teknőctarkában, a szezon piros színeiben és márványkristály színekben.

PR 05TV ACB-1O1

VPR 06T

A tavaszi-nyári Mod kollekció optikai szemüvegében elvékonyodnak a szigorú profilok. Ez a finoman lekerekített modell nagy és nőies front résszel értelmezi újra a jellegzetes geometrikus dizájnt. A szárakat színes grafit elemek élénkítik fel kreatívan párosítva az egyszínű fekete, piros vagy márványkristály frontrésszel. Elérhető még klasszikus és közép-teknőctarka színekben.

PR 06TV 1AB-1O1

 

Női napszemüveg-kollekció

 

SPR 18S

A Soft Pop különleges kollekció kreatív fejlődése mutatkozik be ennél a modellnél. A nagy, pillangó formájú front részt finom fém duplahíddal gazdagították, hűen a jellegzetes vékony profilokhoz. Elérhető fekete, teknőctarka, zsírkő-teknőctarka és rózsaszín színekben.

PR 18SS UE0-0A6

SPR 21S

A kreativitás és az elegancia találkozik ezeknél a napszemüvegeknél. A nagy, nőies front részt a kontrasztos színű, háromszögletű részletek határozzák meg. A keretet vastag profilok és letisztult vonalak jellemzik. A front- és szárrész színkombinációi: fekete és teknőctarka, teknőctarka és kék, közép-teknőctarka és fekete, zsírkő-teknőctarka és piros, amaranth és szénszürke.

PR 21SS 1AB-0A7

SPR 53S – Prada Cinéma kollekció

Az ikonikus Prada Cinéma kollekció kreatív fejlődésén keresztül egy új napszemüveg-modell születésének lehetünk tanúi. A vastag profilú, négyzetes acetát frontrész hatását fokozza a fém felső frontprofil és a szárak kifinomult, modern szerkezete. Elérhető fekete, klasszikus teknőctarka és rózsaszín színekben, valamint kék és szürke színekben is.

PR 53S 1AB-0A7

 

Női optikai szemüveg-kollekció

 

VPR 02T

Az új tavaszi-nyári kollekcióban egy női retro optikai keret is bemutatkozik. A nagy, macskaszem jellegű frontrészt félkövér szárakkal egészítették ki. A Prada nagy figyelmet fordított a részletekre is, mint például a frontrészen lévő kontrasztos árnyalatú, háromszögletű elemekre.

PR 02TV UR9-1O1

VPR 55S – Prada Cinéma kollekció

Az ikonikus Prada Cinéma kollekció dizájnjának stílusos evolúciója. A klasszikus macskaszem formát kifinomult szerkezetű optikai keretekkel értelmezik újra, amelyek a hangsúlyos szemöldökrészt vékony fémszárakkal kombinálják. A szárvégek kreatívan passzolnak a frontrész árnyalataihoz, amely elérhető fekete, zöld, rózsaszín és amaranth színekben.

PR 55SV QE1-1O1


 Prada férfi szemüvegek

 

Férfi Special Collection

 

SPR 56S

A Prada különleges kollekciója játékosan dönti meg a klasszikus elegancia alapelveit. Vékony profilok és fesztelen vonalak jellemzik a csepp formájú szemüvegeket. A színezett fém zománc frontrészt kiemeli a jellegzetes, átlátszó, acetát-híd, amelynek színe a kerettel kontrasztos. Elérhető a fekete és szürke klasszikus árnyalatiban, valamint a citromsárga és narancssárga élénk színeiben.

PR 56SS UFR-2K1

SPR 57S

Négyzetes, geometrikus profilok és világos színhasználat jellemzi az SPR 57S napszemüvegeket. A különleges darabok újraértelmezik a klasszikus pilóta formát, a 80-as évek modern szimmetriáinak felelevenítésével. A színes zománc frontrészt a jellegzetes, átlátszó, acetáthíd díszíti. A modellek fehér, ánizs, fekete és szürke színekben elérhetők.

PR 57SS 7AX-5O0

 

Férfi napszemüveg-kollekció

 

SPR 22S

A Prada idén újraértelmezte a klasszikus panto formát. Az acetátkeret vékony profilokkal és pehelykönnyű érzettel büszkélkedik. A fémhíd kifinomultságot biztosít a szemüvegek megjelenésének. A modellek elérhetők csíkos feketében, teknőctarkában, terepmintásban és barnában.

PR 22SS 1AB-1A1

SPR61S

A 2016-os tavaszi-nyári kollekcióban a Prada tervezői klasszikus, négyzetes szemüvegeket álmodtak meg a férfiaknak. Letisztult dizájn jellemzi a félig keret nélküli, fémfront részt, amely kreatívan passzol a lineáris szárakhoz. A modellek elérhetők a fekete klasszikus árnyalataiban, valamint a fekete, barna és a szénszürke matt színeibe.

PR 61SS 1BO-3M1

Férfi optikai szemüveg-kollekció

 

VPR 03T

A Prada férfi optikai kereteit idén nyáron az elegáns dizájn és a vintage jegyek jellemzik. A rendhagyó panto acetát frontrészt vékonyított profilok, míg a szárakat a ferde élek finom összjátéka határozza meg. Az acetátkeretet a fém híd még inkább kiemeli. Elérhető csíkos feketében, teknőctarkában, terepmintásban és barnában.

PR 03TV 1AB-1O1

VPR 54T

Esszencialitás és fokozott figyelem a részletekre: ezzel a két tulajdonsággal jellemezhető ez a négyzetes Prada optikai szemüvegkeret. A fém frontrész és az acetátszárak kettőse közvetíti a finom eleganciát, amely az egész kollekciót meghatározza. Elérhető fekete, zöld, matt barna és matt szürke színekben.

PR 54TV 1AB-1O1