Főoldal Divat, szépség Hajápolás Bemutatkoznak a L’Oréal 2014-es hajápolási újdonságai

Bemutatkoznak a L’Oréal 2014-es hajápolási újdonságai

loreal_prodigy

A L’Oréal számtalan újdonsággal készül a jövő évre és ez alól a hajápolási ágazatuk sem kivétel. Két új termék, ami a legnagyobb figyelmet kapja majd jövőre: az Elseve család legújabb tagja, a Fibralogy és a Prodigy névre hallgató prémium kategóriás hajfesték.

L’Oréal Elseve Fibralogy hajszálvastagító termékcsalád

A több mint 40 éves tapasztalatra visszatekintő Elseve számtalan termékével bebizonyította már, hogy méltó helye van legtöbbünk fürdőszobájában. Az utóbbi években olyan sikertermékekkel rukkoltak elő, mint a Total Repair Extreme, a Color Vive, a Volume Collagen, az Arginine Resist x3 vagy épp a selymes olajak.

A 2014-es évben jön a legújabb tag, ami a FIbralogy nevet viseli majd. A termékcsalád célja, hogy a vékonyszálú hajat belülről vastagítsa, testesebbé és ellenállóbbá téve így a hajat.

A benne található Filoxane a hajmosások során bejut a hajszálakba, és belülről terjed szét, hogy a hajszál belsejében maradva fokozatos vastagító hatást érjen el. A hajszálakban így létrejött anyag minden használat után a hajszálakban marad, így a haj egyre vastagabb lesz.

elseve_fibralogy

A termékcsalád négy darabból áll: sampon, balzsam, hajpakolás és hajszálvastagító hajápoló.

Az Elseve Fibralogy már megtalálható a boltok polcain!

 

L’Oréal Prodigy hajfesték

A L’Oréal igen erősen képviselteti magát a hajfestékek piacán: számtalan típus és árnyalat közül válogathatunk. Kevesen tudják, de a francia cég számtalan fontos momentuma köthető a hajfestékekhez.

Eugène Schueller, a L’Oréal alapítója 1907-ben kifejlesztett egy szintetikus hajfestéket, amit Auréole-nak nevezett el. Schueller a termékeit a francia fodrászoknak árusította először, majd 1909-ben létrehozta a Société Française de Teintures Inoffensives pour Cheveux-t, a L’Oréal elődjét.

EugeneSchueller

Az ikonikus „mert megérdemlem” szlogen is ehhez az ágazathoz köthető: a hetvenes években a L’Oréal valami frappáns és találó szlogent keresett magának. Órákon át tartó ötletelés után a cégnél dolgozó 23 éves Ilon Specht felcsattant és a következőket mondta:

“A világ legdrágább hajfestékét használom. Preference, L’Oréál. Nem érdekel mennyibe kerül. A hajammal törődöm. Nem csak a szín számít, ám azt elvárom, hogy nagyon jó szín legyen. Még többet ér a hajam tapintása: lágy és selymes, de dús hatású. Jó érezni, ahogy a nyakamhoz ér. Szívesen adok ki többet a L’Oréál festékért. Mert… – és itt Specht ökölbe szorította és melléhez csapta kezét -… megérdemlem!”

A  „mert megérdemlem” szlogen azóta is töretlen sikernek örvend.

No de térjünk vissza a jelenbe a Prodigy hajfestékhez: egy teljesen ammóniamentes hajfestékről van szó, amely milliónyi egyedi árnyalattal gazdagítja hajszínünket. Olaj alapú, ugyanazon elv szerint működik minta a Garnier Olia festéke. A leírás szerint luxus hajszínt, káprázatos fényt, egyenletes fedést, egységes hajszínt és tökéletes őszhajfedést biztosít mindenki számára. Nem kevesebb, mint húsz árnyalatból válogathatunk.

loreal_prodigy1  loreal_prodigy2

A Prodigy hajfesték már kapható a drogériákban és a nagyobb áruházakban.