Főoldal Szabadidő Televízió Brian Wolfe Magánnyomozó új évaddal tér vissza az ID Xtra csatornára

Brian Wolfe Magánnyomozó új évaddal tér vissza az ID Xtra csatornára

Az ID Xtra népszerű sorozata a magánnyomozó, Brian Wolfe több mint két évtizedes pályafutásának valódi ügyeit tárja fel.

Esetei között szerepel eltűnés, megcsalás, telefonos zaklatás, és gyakran olyan emberektől kap segítséget, akiktől nem is számít rá. Az új évadban, szeptember 1-től minden csütörtökön a detektív ismét érdekesebbnél érdekesebb rejtélyeket derít fel.

brian-wolfe-1A visszatérő sorozat a negyed százada a pályán dolgozó Brian Wolfe magánnyomozó ügyeibe ad betekintést. Legyen szó hűtlenségről, csalásról vagy törvénysértésről, Wolfe és csapata górcső alá veszi az eseteket, kémkamerák és az álcázás különböző módjainak segítségével bizonyítékokat gyűjt, hogy kétségbeesett ügyfelei számára segítséget nyújtson.

A harmadik évad egyik epizódjában szerepel egy hölgy, aki arra gyanakszik, hogy a férje megcsalja, mert talált egy nyugtát egy olyan nyakláncról, amit soha nem kapott meg. Amikor Wolfe elkezd kutatni a férfi múltjában, sokkal súlyosabb tettek nyomára bukkan. Egy hontalan, skizofrén nő eltűnik, és a testvére Wolfe-hoz fordul. Amikor egy gyermekre vágyó hölgy szokatlan módját választja a teherbe esésnek, Wolfe egy olyan furcsa világot ismer meg, amelynek a létezéséről sem tudott. Sikerül-e Briannak és csapatának bebizonyítani, hogy ügyfelei okkal gyanakodtak?