Főoldal Bulvár Külhon Chris Rock kezd megkomolyodni

Chris Rock kezd megkomolyodni

Ha Amerika egyik legnépszerűbb komikusa nem is titkoltan önéletrajzi ihletésű film rendezésére adja a fejét, az arra utal, hogy alighanem kezd megkomolyodni. Chris Rock egy kollégájáról, Andre Allenről forgatott filmet Top Five címmel.

chris_rock_top_five

A projektet annyira a magáénak érezte, hogy ő a forgatókönyvíró, a rendező és a főszereplő is. Aki már a látta a filmet, állítja, a Top Five-val Chris Rock valójában nem is Andre Allen, hanem a saját portréját akarta megrajzolni: egy harsány, szókimondó és szexmániás komikus útkeresését és magára találását meséli el. A jellemfejlődésben természetesen a szerelem jelenti a fordulatot.

A komikus találkozik egy csodálatos nővel (Rosario Dawson), s ennek hatására átértékeli az életét. A Top Five tehát szerelmi történet és fejlődésregény, de mindezek mellett – igazolván Chris Rock megkomolyodását – szatíra a celebek álságos világáról, görbe tükörben mutatja meg, milyen taposómalomban güriznek a stand-upos komikusok, és még a rasszizmus okozta feszültségekről is van mondanivalója.