Főoldal Bulvár Itthon Családi tragédia miatt menekült a humorba Kiss Ádám

Családi tragédia miatt menekült a humorba Kiss Ádám

Kiskorában Fábry Sándor szeretett volna lenni, ma viszont már örül, hogy Kiss Ádám lett belőle. Az ország egyik legnépszerűbb humoristájának életében azonban volt egy időszak, amikor a humor a menekülést jelentette számára. Szintén egyfajta menekülés miatt választotta a humoristaságot Kormos Anett, aki nem tagadja, hogy szorongó alkat.

Burokban nőtt fel, édesapja hirtelen és váratlan halála után viszont egyik napról a másikra ő lett a férfi a családban, amit jó ideig nem is tudott feldolgozni. Kiss Ádám a Lakástalkshow ma esti adásában őszintén beszélt arról, hogyan dolgozta fel ő és családja a tragédiát.

„Óriási fordulat volt az életemben, nagyon sokáig magam alatt voltam. Hónapokba telt, mire elengedtem a miért-korszakomat, amikor állandóan azt kérdeztem, miért is történt velünk mindez, és rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább” – mondta a műsorvezető Lovász Lászlónak.

Kiss Ádám később szinte belemenekült a humorba, mert ez volt az egyetlen dolog, ami boldoggá tette.

„Arra a fél órára megint egy felszabadult srác lehettem a színpadon, akinek semmi gondja-baja, csak mondja a magáét. Olyan volt, mint a kábítószer” – emlékezett vissza az előadó, akinek bár saját családja van, a mai napig nagyon szoros a kapcsolata édesanyjával és nővérével.

Bár kiskorában Fábry Sándor szeretett volna lenni, Kiss Ádám a mai napig úgy gondolja, hogy a humor nem tanulható, legfeljebb fejleszthető: előadókészség, alázat, tehetség és egy kis extrovertáltság kell hozzá.

Ádámmal ellentétben Kormos Anett nem humorista, hanem fodrász szeretett volna lenni gyerekkorában, míg végül ő is egyfajta menekülésként jelentkezett a pályáját elindító tehetségkutatóba.

„Akkor már négy éve otthon voltam a gyerekeimmel, és nagyon le voltam épülve szellemileg. Eredetileg nem volt arra igényem, hogy kiálljak a színpadra, de annyira ki voltam éhezve bármi másra, hogy elmentem egy tehetségkutatóba” – emlékezett vissza a kezdetekre a VIASAT3 műsorában.

Anett azzal ugyan nem ért egyet, hogy ő lenne az egyetlen ismert női humorista az országban, de a férfiak túlsúlyát a szakmában azzal magyarázza, hogy a nőkkel szemben nem elvárás, hogy humorosak legyenek. Róla például írták már azt, hogy védjegye a mosolytalansága.

„Szorongó alkat vagyok, ez színpadon is látszik. Talán azért is, mert nincs annyi előadói eszközöm, mint a férfiaknak” – tette hozzá.