Főoldal Bulvár Itthon Csuti: „Szerintem fontos, hogy egy férfi ápolja az arcát”

Csuti: „Szerintem fontos, hogy egy férfi ápolja az arcát”

Bár az utóbbi időben egyre kevésbé szokatlan, ha egy férfi a szokásos ápoló kozmetikumok használatán és kozmetikai kezeléseken túl professzionális, orvosi segítséget is kér a kor előrehaladtával jelentkező, arcát, alakját érintő problémák korrigálására, sokan még mindig tabuként kezelik a bőrápolást. Nem úgy Szabó András Csuti, aki bátran kért segítséget egy esztétikai bőrgyógyásztól. De mit szóltak ehhez a barátai?

Alapvetően kellően hiú pali vagyok ahhoz, hogy fontosnak tartsam az arcápolást. Ahogy a futballmeccs előtti bemelegítésnek is rutinja van, vagy ahogy az étel is elkészítve kerül az asztalra, úgy nekünk, is férfiaknak is gondolni kell arra, hogy bizonyos korba lépve már nem úgy termelődik a kollagén, nem feszes a bőrünk, ezért szakember segítségét kell kérni az arcápoláshoz” – mesélte a műsorvezető.

Csuti és felesége, Kulcsár Edina egy rendezvény alkalmával egy asztalnál ült Dr. Kriston Renátával és a két kislányával, akkor kezdtek el beszélgetni, és rájöttek, hogy sok a közös pont az életükben. „A szimpátián túl nagyon fontos a szakmaiság is, utánanéztem a doktornőnek, és nyilvánvalóvá vált, hogy ő egy komoly múltú szakember.  Lassan egy éve, hogy az első kezelésen részt vettem nála a Hattyú Orvos-esztétikai Klinikán. Ezt megelőzte egy alapos állapotfelmérés, elmondtam, én mit szeretnék, és ő is kifejtette, mit lát az arcomon, mit javasol” – avatott be a részletekbe Csuti, aki barátainak is sztorizott a kezelésekről.

„A haverok tudják, és nem cikizte emiatt, olyannyira nem, hogy azóta többen is járnak Renátához. Én ezt egyébként egyáltalán nem gondolom cikinek, szerintem fontos, hogy egy férfi ápolt legyen. A testépítőnek sem ciki, hogy mennyit foglalkozik a testével, mindegy, hogy hivatásos sportoló, vagy a jó közérzetért teszi, esetleg azért, hogy jobban tudjon csajozni. Az arcunk egy fókuszpont, műsorvezetőként pedig nekem még inkább fontos, hogy mit látnak a nézők a képernyőn

Míg a nők általában szebbek szeretnének lenni, addig a férfiak a fiatalosság és a lendületesség megőrzésére törekszenek a mindennapokban. Az utóbbi időben egyre kevésbé szokatlan, ha egy úr a szokásos ápoló kozmetikumok használatán és kozmetikai kezeléseken túl professzionális, orvosi segítséget is kér a kor előrehaladtával jelentkező, arcát, alakját érintő problémák korrigálására.

„A férfiak szerencsésebb genetikai örökséggel rendelkeznek, mint a hölgyek: bőrszerkezeti különbségeik révén bőrük ellenállóbb, sokkal később kezdenek öregedni, mint a hölgyek, a narancsbőr problémáját pedig még csak hírből sem ismerik. Fontos viszont, hogy életmódjukkal, bőrük ápolásával és védelmével erősítsék ennek a genetikai állománynak a pozitív hatását” – hangsúlyozta Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyász, a Hattyú Orvos-esztétikai Klinika vezető orvosa, aki csapatával ennek a genetikai állománynak a megerősítésén dolgozik a választható kezelések segítségével.