Főoldal Szabadidő Programok, események Destiny PlayStation 4 launch party a Lurdy Házban

Destiny PlayStation 4 launch party a Lurdy Házban

destiny_event_ps4Végre itt a várva várt Destiny: vegyél részt minden idők egyik legnagyszabásúbb játékának megjelenésén! A Destiny az FPS műfaj evolúciójának következő lépcsőfoka, ahol a történetmesélés, a kooperatív és egymás elleni többjátékos módok, valamint a közösségi tevékenységek egyetlen óriási online világban kapcsolódnak össze.

Válj legendává!

Ebben az élő univerzumban minden nap új kalandok várnak Rád, ahol a rendkívüli erővel felruházott Őrzők egyikeként a Föld utolsó bástyájának védelmezése lesz a feladatod. Alkosd meg saját hősödet, szereld fel a rengeteg különleges fegyver, pajzs és kiegészítő egyedi párosításával, és szállj harcba az idegen fenyegetéssel!

Programok és időpontok

20:00 Tapasztald meg, hogy milyen igazán nagyban játszani az utánozhatatlan élményt nyújtó mozivásznon, elképesztő hangtechnikával! A rendezvényen kiállításra kerülő Sony PlayStation®4 konzolon kipróbálhatod a legújabb játékokat, valamint versenybe szállhatsz mások ellen a Diablo III Ultimate Evil Edition, Call of Duty: Ghosts, The Last of Us Remastered és az inFAMOUS: Second Son játékokban.

22:00 Tudj meg többet a Halo alkotóinak és a Call of Duty-sorozat kiadójának együttműködéséből létrejött Destiny-ről!

22:30 Tedd próbára szerencsédet a tombolán, vagy csillogtasd meg tudásodat a Destiny kvízen és a villámjátékokon, ahol játékszoftvereket, pólókat, posztereket, illetve más izgalmas ajándékokat nyerhetsz!

00:00 Az éjféli megjelenést követően azonnal elérhető lesz a Destiny játékszoftver, illetve a Sony PlayStation®4 Destiny konzolcsomag is. Az első 70 helyszíni vásárlónak Destiny pólót adunk ajándékba!

Próbálj ki nagy PlayStation 4-exkluzív címeket már a megjelenés előtt!

A rendezvény ideje alatt olyan idén megjelenő PlayStation 4 játékokat is kipróbálhatsz, mint a DRIVECLUB, a LittleBigPlanet 3 és az inFAMOUS: First Light! Te is ott leszel? Jelentkezz az esemény Facebook oldalán, vagy a destiny@magnew.hu e-mail címen, és ne felejts el szólni barátaidnak sem! Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/326502510841409/

Helyszín

Lurdy Ház Mozi

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

www.mimozink.hu

Időpont: 2014. szeptember 8. 20:00 – 24:00

Nyeremények

Diablo III Ultimate Evil Edition játékszoftver, Call of Duty: Ghosts játékszoftver, Destiny játékszoftver, Transformers: Rise of the Dark Spark játékszoftver, The Amazing Spider-Man 2 játékszoftver, PlayStation®Plus előfizetések, PlatinumShop vásárlási utalványok, Sony relikviák, poszterek, pólók, standee-k, nyakpántok, kulacsok, tollak, 2 órás “Játssz nagyban” ajándékjegy, 4000 Ft értékű “Játssz nagyban” kedvezmény.