Főoldal Szabadidő Televízió Érkezik a Cartoon Network-re a Medvetesók első, egész estés mozija

Érkezik a Cartoon Network-re a Medvetesók első, egész estés mozija

A Cartoon Network közönség kedvenc mackói, Grizz, Panda és Jeges legnagyobb kalandjukra indulnak, amit november 21-én mi is megtekinthetünk egy egész estés film formájában a csatornán.

A San Fransisco külvárosában élő medvék imádnak street foodot enni és videókat nézni azinterneten, egyszóval előszeretettel élnek napjaink társadalmának eszközeivel. Ez azonban felkelti a Nemzeti Vadvédelmi Hivatal munkatársának figyelmét, aki fejébe veszi, hogy visszaviszi Grizzt, Pandát és Jegest a természetes élőhelyükre, ami azt jelentené, hogy örökre elválasztanák őket. A medvetesók menekülőre fogják és Grizz ötlete nyomán elindulnak Kanada irányába. Az út során új barátságokat kötnek, veszélyes akadályokba botlanak és nagyokat buliznak. De, ami talán a legfontosabb, hogy a hosszú utazás során a három medve felidézi a megismerkedésüket és azt, hogyan lettek egy család.

2015-ös bemutatása óta a Medvetesók nemcsak hatalmas hírnévre tett szert, de a szakma elismeréseit is bezsebelte. A Cartoon Network Studios produkciója több díjat és jelölést kapott az évek során: jelölték Emmy-díjra, megkapta a BAFTA-díjat, valamint elismerést nyert az Annecy nemzetközi animációfesztiválon. A koreai származású Daniel Chong szériája különösen a távol-keleti régióban népszerű az ázsiai popkulturális elemeknek köszönhetően. A Panda szülinapja című epizódban például a Monsta X nevű K-pop-zenekar vendégszerepelt. A tévéfilmben Marc Evan Jackson humorista és a K-pop-sztár Amber Liu teszi tiszteletét.

Előző cikkMegérkezett a Comedy Central-ra A Goldberg család hetedik évada
Következő cikkTüdőgyulladás vagy erős nátha?