Főoldal Szabadidő Televízió Érkezik a South Park 19. évada

Érkezik a South Park 19. évada

Idén korán jön a Mikulás a South Park rajongókhoz, ugyanis a tabudöntögető sikersorozat december 3-án a vadonatúj, 19. évadával tér vissza a Comedy Central képernyőjére.  A gyíkarcok ezúttal is mélyen alámerülnek az aktuálpolitika és a popkultúra pocsolyájában, kiparodizálva többek között olyan témákat, mint Caitlyn Jenner, a bevándorlás, az LGBT jogok és a dzsentrifikáció. Sőt, a 19. évadban az iskola új igazgatót kap, aki a 90-es évek Arnold Schwarzeneggerét megszégyenítő külsővel és Naomi Campbell temperamentumával rendelkezik…

Trey Parker és Matt Stone, a South Park kreatív duója immáron 20 éve ontja magából a politikailag inkorrekt, morbid és megbotránkoztató poénokat. A Comedy Central sikersorozata idén december 3-án tér vissza a képernyőkre a 19. évadával, amelynek fő tematikája, ironikus módon pont a politikai korrektség lesz. Így a csípős humor céltáblái idén nem csak a politikusok és a celebek lesznek, hanem a létező összes kisebbségi csoport is.

south_park_2

HIRDETÉS

Cartmanék mindennapjait és a nézők kedélyeit ezúttal egy új iskolaigazgató borzolja fel, aki Victoria igazgatónő helyét veszi át az új évadban. Az izomkolosszus PC igazgató legfőbb erénye a politikai korrektség – ahogy azt a neve is sugallja – olyannyira, hogy aki vallási, etnikai, vagy kisebbségi csoportot sértő megjegyzést tesz a jelenlétében, azt a földbe döngöli: rettegjen mindenki, aki nem gondolja, hogy Caitlyn Jenner bátor és hősies! A helyzetet tovább bonyolítja kanadai bevándorlók egy csoportja, akik kontrollálatlanul özönlenek az országba, ezért Mr. Garrison falat építtet a menekültáradat megfékezésére. Ezt Jimmy Fallon sem hagyhatja szó nélkül, ezért tévéműsorában gúnyolja ki a tanár hozzáállását.

caityln_jenner_south_park

Közben South Park hipszternegyeddé kezdi kinőni magát a bioboltok és a vegán éttermek miatt, ezért az emberek lassan átszoknak az egészséges életmódra és elhanyagolják a város kínai éttermét, a City Wok-ot. A megnövekedett költségeket az étteremtulajdonos Mr. Kim gyermekmunkaerővel próbálja csökkenteni, így Kenny is munkát kap az étteremben. A dzsentrifikáció hatására számos népszerű étterem nyílik a városban, de amikor Randy és Gerald rájön, hogy a mindegyik helyen legalább fél órát kell várniuk, hogy asztalt kapjanak, a Yelp kritikusainak adják ki magukat a kivételes bánásmód reményében.

Mindezek mellett a 19. évadban valóra válik számos anime rajongó álma: Tweek és Craig, akikről megszámlálhatatlan mennyiségű homoerotikus fan art kering az interneten, végre a sorozatban is egymásra találnak. Persze nem önként, hanem az iskolába érkező ázsiai diákok és PC igazgató nyomására: a fiúk hiába tagadják, hogy melegek, az igazgató szerint, ha kapcsolat van köztük, akkor büszkén vállalniuk kell, hogy példaképként szolgáljanak a többi, szexualitását rejtegető diák előtt.

 

TIPP: További eszement poénokért nézd a South Park 19. évadát december 3-ától, a Comedy Centralon!

HIRDETÉS
Előző cikkAranyélet: így készült az enteriőr
Következő cikkVigyázzunk egymásra az év utolsó hónapjában is!