Főoldal Divat, szépség Hajápolás Garnier Olia festők díja eredményhirdetés és termékbemutató

Garnier Olia festők díja eredményhirdetés és termékbemutató

garnier_olia

A L’Oréal Magyarország évről-évre adja a nevét olyan eseményekhez, amelyekkel a feltörekvő fiatalokat tudja támogatni. Nincs ez másképp ebben az évben sem, hiszen ezúttal a Képzőművészeti Egyetem hallgatói számára hirdettek meg egy különleges pályázatot.

A pályázat témájának a Garnier legújabb Olia elnevezésű festéke szolgált alapjául, a hallgatók feladata két kép elkészítése volt, az egyiket vízfestékkel (40×40 cm), a másikat olajfestékkel (50×50 cm). Ezzel a két technikával szerették volna érzékeltetni a víz és olajfesték közötti különbségeket. A nemrégiben megrendezett sajtótájékoztatón Kósa János, a Magyar Képzőművészeti Egyetem adjunktusa elmondta, hogy a fiatal festők helyezete  manapság nem egyszerű, éppen ezért sok pályázaton vesznek részt, hogy kiemelkedjenek a tömegből. Erre kínál tökéletes lehetőséget ez a pályázat is, melyre 88 darab pályamű érkezett, ebből 44 megtekinthető a Petőfi Irodalmi Múzeumban, köztük a három legjobb pályamű.

Díjazottak:

Különdíj: Balogh Gallusz és Kulin Ágnes

III. helyezett: Kárándi Mónika

II. helyezett: Lajkó Nóra

I. helyzett: Petró Petra

 

Az esemény másik fő témája a Garnier új termékének bevezetése volt. Az Olia elnevezésű hajfesték valódi újdonságot jelent ebben a szférában, hiszen ez az első olaj alapú hajfesték, ráadásul nem tartalmaz ammóniát. A manapság igen divatosnak számít az olaj alapú szépségápolási termékek megjelentetése (hajolajak, arácpoló olajok stb.), éppen ezért idő kérdése volt, hogy a hajfestékek világába is bekerüljön ez az újdonság.

Miért jó ez nekünk? Az olaj többre képes a haj ápolásánál. Az Olia hajfestékkrém 60%-os olajtartalma segít, hogy a hajfesték mélyen bejusson a haj belsejébe és az olaj alapú innovatív technológiának köszönhetően lenyűgözően intenzív hajszínt eredményezzen.

A Garnier Olia lehetővé teszi, hogy úgy érje el a kívánt színt, hogy közben a haj minősége is láthatóan javul, és a fejbőrnek is optimális komfortérzetet biztosít. Az Olia láthatóan javítja a haj minőségét, a hajszín azonnal elvarázsol, a hajfestés egy szépségrituálévá válik.

„A vevők legfőbb vágya, hogy a hajfestés procedúrája egy örömteli élménnyé váljon és hajuk sokkal szebb legyen, mint előtte. Az egészségesebb és fényesebb hajszálak elérése területén már óriási előrelépések történtek, de megmaradt az ammónia kellemetlen szaga és a fejbőr irritációja. A megoldás az ODS (Oil Delivery System – Olajos Vivőközeg Technológia), az olaj erején alapuló új formula. A kutatók rájöttek arra, hogy egy olajjal kombinált molekula maximalizálni tudja a hajfestési folyamat hatékonyságát. Ez egy teljesen új korszakot nyit a hajfestésben, amely szükségtelenné teheti az ammónia alkalmazását, eltüntetve annak kellemetlen szagát is” – mondja Particia Pineau, a L’Oréal Research & Innovation Tudományos Kommunikációs Igazgatója

Mostanra a laboratóriumok megtalálták a módját, hogy tartós hajszínezést érjenek el ammónia használata nélkül, egy olaj alapú technológia segítségével.

Az ODS technológia felerősíti a világosító hatást és ezáltal szükségtelenné teszi az ammónia alkalmazását a vele járó szaggal együtt, így maximalizálva a hajfestési folyamat hatékonyságát. Ez az innovatív technológia lenyűgözően intenzív hajszínt eredményez és a haj láthatóan egészségesebbnek tűnik.

A Garnier Olia-val már a hajfestés előkészítése is kellemes élmény. Krémjei gyorsan és könnyen keverednek, egy hihetetlenül homogén selymes állagot képezve. Különlegesen krémes állagának köszönhetően a Garnier Olia egy bőrápoló krémre emlékeztet: gazdag és kellemes. Nem csepeg, nem folyik, fehér krémje egy szépségpakolás a hajnak.

A Garnier Olia optimális komfortérzetet biztosít a fejbőr számára, a nők, akik már próbálták* lényegesen kevesebb szúró vagy viszkető érzést észleltek.

Végül, de nem utolsósorban festés közben nem kell az ammóniaszaggal bajlódnunk, ugyanis a kellemetlen szagot egy könnyed illat váltja fel. Gyümölcsös fejillatok: lime, ananász, vadalma és körte. Virágos szívillatok vadrózsával és jázminnal, végül az alapillatok az ámbra, a tiarévirág és a pacsuli mély érzékiségével valóban kellemes élménnyé válik az otthoni hajfestés!

A Gariner Olia hajfestékek 25 árnyalatban kaphatók!