Főoldal Szabadidő Fesztivál Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Duna-part Feszt Ráckevén

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Duna-part Feszt Ráckevén

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a 2024.júl. 4-6 között zajló, nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Fesztet. Olyan nagyszerű előadókkal találkozhatunk a Budapesthez közeli helyszínen, mint Majka, Follow the flow, T.Danny, Manuel, Bruno X Spacc. A fesztivál jellege is extra, nem klasszikus „ottalvós”, mint a legtöbb fesztivál, hanem könnyű megközelíthetősége miatt bejárós, azaz „bejövős” fesztivál.

Idén júl. 4-6. között kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt. A fesztivál helyszíne nagyon különleges. Ráckevén, a Duna partján lévő csodálatos Savoyai-kastély előtti park ad helyet a rendezvénynek már harmadik éve.

A fellépők minden évben óriási sikert aratnak, hiszen a legnépszerűbb magyar zenei előadók sorakoztak fel a fesztiválon. Idén is nagy favoritok lépnek fel: Majka, Follow the Flow, ByeAlex és a slepp, Manuel, T.Danny, Dzsúdló, Bruno X Spacc, Lotfi Begi. Három színpad várja a fesztiválozókat: nagyszínpad, kisszínpad és víziszínpad, amely az akkusztikus produkcióknak ad helyszínt.

„Majkát évek óta hívjuk, de időpont ütközések miatt eddig nem sikerült összehoznunk a fellépésüket, épp ezért óriási öröm számunkra, hogy idén végre sikerült.” – jegyezte meg Spaics Igor, a fesztivál egyik szervezője.

“A nyári szezonunk a fesztiválozásról szól, a Duna-part Feszten viszont most leszünk először. Kíváncsian várom a ráckevei koncertet, ide is az új műsorral érkezünk már!” – nyilatkozta Majoros Péter, Majka.

A fesztivál jellege is egyedi. Az egyszerű megközelíthetőség miatt ez nem egy ottalvós fesztivál, a helyszínen nincs alvási lehetőség, hanem csak koncert helyszínként működik délutántól hajnalig. A fesztivál helyszíne a HÉV végállomástól 10 percre található, ráadásul a szervezők a fesztivál idejére éjszakai HÉV járatokat is biztosítanak a koncertek utáni hazajutás megkönnyítése érdekében.

A különleges helyszín, a speciális hangulat, a népszerű előadók és a fesztivál egyedülálló jellegéből ered az egyedi elnevezés: a „bejövős” fesztivál.