Főoldal Szabadidő Utazás Három napos adventi kirándulás Prágába a MÁV Noszalgiával

Három napos adventi kirándulás Prágába a MÁV Noszalgiával

Mint tudjuk, a MÁV Nosztalgia folyamatosan jobbnál-jobb és kiemelten érdekes programokkal várja az utazni- és kirándulni vágyókat. Persze az sem baj, ha a delikvens utasok kimondottan rajonganak a vasútért.

Nos, így már érezhető is, hogy a MÁV Nosztalgia programjai a lehető legkomplexebb felépítést és szervezést kapják, annak érdekében, hogy széles spektrumban tudják lefedni a célközönséget. Tavaly már volt, idén megint lesz adventi több napos programmal egybeszőtt utazás Prágába.

Milyen az adventi Prága? A csupa bájjal, romantikával, különleges ételekkel és sörökkel büszkélkedő Prága óvárosát 1992-től az UNESCO Világörökség részeként tartják számon.

A történelmi város fekvésének és patinás óvárosának köszönhetően Prága az egyik legkedveltebb közép-európai úti cél. Az elmúlt évszázadok során olyan nevekkel és jelzőkkel illették, mint „az arany város”, a „városok királynője” vagy a „száztornyú Prága.

A történelmi városközpont nosztalgiáját a modern városrészek élettel teli nyüzsgése ellensúlyozza. A város már november közepétől ünnepi díszbe öltözik, feldíszített karácsonyfák, különféle vásárfiát kínáló árusok, karácsonyi hangulat vár mindenkit.
Az adventi vonat fedélzetén kellemes hangulat, közösségi programok, étkező- és bárkocsi fogadja a vendégeket.

A MÁV Nosztalgia által szervezett utazáshoz köthető fakultatív prágai programok a követezők:

  • Autóbuszos kirándulás idegenvezetéssel Cesky Krumlovba, az UNESCO Világörökség listáján szereplő festői kisvárosba
  • Vacsora a híres U Fleku Étteremben
  • Jazz Est a Moldván hajózva, vacsorával
  • Gyalogos városnézés Prágában helyi magyar idegenvezetővel
  • Autóbuszos kirándulás Kutna Horába, idegenvezetéssel

Részvételi jegyek Standard osztály, Pullman Club osztály és Imperial Club kocsi osztályra, három és négy csillagos szállodába elővételben válthatók, de érdemes sietni, mert rohamosan fogynak.

Online jegyvásárlás lehetséges az alábbi linken:

http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/869

Természetesen személyesen is adódik lehetőség a jegyvásárlásra a MÁV Nosztalgia Jegyirodában (Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett). Telefonszám: +36 1 269-5242.