Főoldal Életmód Vásárlás Hasznos tippek és tanácsok a Black Friday vásárláshoz

Hasznos tippek és tanácsok a Black Friday vásárláshoz

Egyes üzletekben a Black Friday akciók már javában tartanak, de a legjobb ajánlatok november 23-án és annak környékén várhatóak! Szóval nagy levegő, lista elő, és vásárlásra fel! A FOREO a legtutibb tippeket hozza el, hogy fekete-pénteken igazi fekete-öves nindzsa lehess!

1. A legfontosabb: indulás előtt tervezz meg előre minden vásárlást! Borzasztóan sok időt veszíthetsz el, ha nincs a fejedben konkrét terv. Miután elkészítetted a listádat, döntsd el, melyik üzleteket akarod először meglátogatni. Ezen a napon nem rohangálhatsz össze-vissza, kezdd azzal, ahol a ‘muszáj megvennem’ termékeket találod! Ezután jöhet a többi bolt. És az ég szerelmére, próbálj meg ragaszkodni a tervedhez!

2. Öltözz az alkalomhoz illően: öltözz úgy, mint egy nindzsa, így könnyen és gyorsan próbálhatod fel a különböző ruhákat. A legideálisabb, ha egy fekete body-t, varrás nélküli fehérneműt és egy oldalán kötős hosszú fekete szoknyát viselsz. Ha így öltözöl fel, kabátot, pulóvereket, nadrágot is tudsz próbálni anélkül, hogy a próbafülkékre kellene pazarolni a drága idődet! Ha csak egy plazmatévéért ugrasz be a legközelebbi műszaki boltba, ez akkor is kényelmes viselet. Ne feledd, ezen a napon csak az akciók számítanak, hogy te hogy nézel ki, most másodlagos!

3. Viselj fekete övtáskát, ez lesz a te fekete öved! Szabad kezek, ez fontos szempont! Szükséged lesz mindkét kezedre ezen a napon, és ehhez egy övtáska lesz az ideális kiegészítő, ráadásul újra divatba jött, szóval mi kell még?! Csak a legfontosabbakat rakd bele: egy tutira-teljesen feltöltött telefont, egy bankkártyát, egy hitelkártyát, esetleg még egy hitelkártyát…

4. Ez a nap a fine-diningról, hanem a túlélésről szól! Nem lesz időd megállni egy ebédre, de még egy rövid szünetre sem. Hogy kibírd, legyen nálad magas fehérjetartalmú müzliszelet, szőlőcukor és víz. Majd eszel, ha hazaérsz!

5. Vidd magaddal a barátnődet! Nemcsak szórakoztatóbb egy ismerőssel vásárolni, de sokkal praktikusabb is! Megoszthatjátok a feladatokat egymás között: amíg te az üzlet egyik felében keresgélsz, addig a barátnőd a másik oldalon cserkészheti be a legjobb cuccokat. Vele könnyebb lesz azt is eldönteni: ciki vagy cuki?

6. Vásárolj más ünnepre/alkalomra is! Gondolkodj előre, ne csak karácsonyig láss! A vásárlásoknál gondolj az édesanyád születésnapjára, a legjobb barátnőd esküvőjére, vagy az unokahúgod keresztelőjére. Most talán bonyolultabbnak tűnik a tervezés, de hidd el, jövőbeli éned (és pénztárcád) hálás lesz az előrelátásodért!

7. Vásárolj inkább online: ha a Black Friday-el járó tömeget nem neked találták ki, akkor sem kell lemondanod a kedvezményekről! Online is lehetsz fekete öves nindzsa! Rengeteg üzlet kínál online promóciókat ebben az időszakban. Ha úgy döntesz, otthonról oldod meg a vásárlást, érdemes ezt a gyűjtő oldalt is megnézni, ahol számos online kupon elérhető és több száz üzlet Black Friday akcióiból böngészhetsz!

+1: TOP secret tipp a beauty fanoknak! A beauty bloggerek kedvenc szépségápolási márkája, a FOREO termékei is kedvezményes áron elérhetőek ebben az időszakban. A FOREO weboldalán november 23. és november 27. között akár 30% kedvezmény is lesz a legnépszerűbb termékekre.