Főoldal Szabadidő Utazás Hatalmas év eleji kedvezmények az Air France-KLM-nél

Hatalmas év eleji kedvezmények az Air France-KLM-nél

Óriási akcióval köszönti az új évet az Air France-KLM. Többek között Havannába, Tokióba, Bangkokba, Mauritiusba és New Yorkba is csökkentett áron érhetők el repjegyek a következő hetekben.

A különleges ajánlat keretein belül Magyarországról közel 20 desztinációra, Közép-Kelet Európából pedig több mint 100 desztinációra kínál a légitársaság kedvezményes repülőjegyeket. A promóciós időszak alatt vásárolt jegyeket 2019. június 30-tól lehet felhasználni.

A Magyarországról induló járatoknál a kedvezményes álomdesztinációk listáján olyan városok is szerepelnek, mint New York (118 900 Ft-tól), Mauritius (181 700 Ft-tól), Shanghai (149 200 Ft-tól), Fokváros (160 200 Ft-tól), Peking (136 400 Ft-tól) és Aruba (239 800 Ft-tól).

Az egyik legegzotikusabb úticél a kínálatban Mauritius. A varázslatos nyaralóhely egy kicsi szigetállam az Indiai-óceánbanMadagaszkártól 900 km-re keletre. A bámulatos színű a tenger és a gyönyörűen kiépített strandok mellett, autentikus, könnyen bejárható városrészek jellemzik, így ez a desztináció különösen jó választás lehet a pihentető nyaralásra vágyóknak.

Az akcióban a légitársaság kínálata számos nagyvárost is tartalmaz. Kedvező áron utazhatunk most például Shanghai-ba, amely Kína egyik legnépesebb városa vagy New Yorkba. Mindkét metropolisz rendkívül sokszínű és nyüzsgő hangulatáról híres. Akik számára az élményekkel teli, mozgalmas utazás jelenti a kikapcsolódást, azoknak e kettő közül bármelyik ideális célpont.