Főoldal Szabadidő Koncertek Hatalmas születésnapi koncerttel vár mindenkit az Irigy Hónaljmirigy

Hatalmas születésnapi koncerttel vár mindenkit az Irigy Hónaljmirigy

Gigantikus, több tízezer fős házibulival ünneplik együttesük 30. születésnapját az Irigy Hónaljmirigy tagjai! A paródiazenekara az első olyan hazai banda, amelyik a Groupama Arénában koncertezhet. A 2021 június 5-ére tervezett bulin számos meglepetés- és sztárvendég áll majd színpadra, az elkövetkező bő kilenc hónapban pedig új videóklipekkel, rögtönzött fellépésekkel, közönségtalálkozókkal, és megannyi érdekes tartalommal jelentkezik az IHM.

Három évtized; megannyi legendás buli, koncert, emlékezetes pillanat. Idén év végén lesz harminc éve, hogy 1990 szilveszterén egy házibuliban az Irigy Hónaljmirigy poénból megalakult. A kilencvenes évek közepére a nyolc tagból álló formáció Magyarország egyik legnépszerűbb és talán a legtöbb koncertet adó együttese lett. A több évtizede hűséges fanok mellett már a harmadik rajongói generáció tombol a hazai és külföldi slágerek paródiáival nevettető vagy éppen sokkoló „fura fazonok” zenéjére.

„Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy a harmadik ikszet méltóképp, minél nagyobb közönség előtt kellene megünnepeljük. Jövő nyárra, 2021. június 5-ére tervezzük a koncertet a Groupama Arénába. Az ötletet egy ottani focimeccsen vetettük fel az arénát üzemeltető SPORTFIVE illetékeseinek. Hirtelen mi is meglepődtünk, hogy rögtön „megvették”, így szinte azonnal neki is ugrottunk a feladatoknak. Ez amúgy egy hosszas folyamat, ezért már hónapok óta folyik velük karöltve a szervezés. Szerencsére gördülékenyen fut ez a remek együttműködés” – kezdte Sipos Peti, a banda egyik oszlopos tagja.

HIRDETÉS

A Groupama Aréna 2014-es átadása óta két nagyszabású koncert volt a helyszínen: 2017 májusában a Depeche Mode, majd három hónappal később Robbie Williams léptek fel az Üllői úti szentélyben.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy mi vagyunk az első magyar együttes, amelyik két világhírű fellépőt követően az arénában színpadra állhat – erősített rá bátyja szavaira Sipos Tomi. „Legutóbb 2018 februárjában, a Papp László Sportarénában adtunk nagykoncertet. Aki járt már valaha ilyen volumenű fellépésünkön, az tudhatja, hogy mindig hatalmas show-val készülünk. Ez ezúttal is így lesz. Régi és új nagy slágerekkel, sok-sok meglepetéssel és sztárvendégekkel érkezünk majd. A koncertig egyébként készül három-négy, a nagy bulit felvezető új klip is, valamint az elkövetkező bő kilenc hónapban rögtönzött fellépésekkel, közönségtalálkozókkal, és megannyi érdekes tartalommal jelentkezünk.”

A Groupama Arénát üzemeltető SPORTFIVE több évnyi sikeres stadionüzemeltetés, több mint 1000 vállalati rendezvény és 100 labdarúgó mérkőzést követően, valamint a 2 nemzetközi fellépő után mindenképp szerettek volna végre egy hazai együttessel nagyszabású koncertet szervezni.

„Az Irigy Hónaljmirigy egy olyan mérföldkőhöz érkezett a 30. születésnapjával, amely a magyar könnyűzenei életben már-már egyedülálló. Ráadásul a rajongótáboruk is páratlan. Azt gondoljuk, hogy közösen egy olyan show-t tudunk létrehozni, amely minden, az eseményre ellátogató számára egy életre szóló élményt fog nyújtani” – nyilatkozta Igaz András, a SPORTFIVE ügyvezetője.

HIRDETÉS
Előző cikkA Self-branding profilokból kiderült, mi fontos az álláskeresőknek 2020-ban
Következő cikkÚjszülöttek hazánk első Safari Parkjában!